7 HTC телефона ще получат Ice Cream Sandwich още този месец?

    През ноември миналата година HTC обяви телефоните, които ще получат ъпдейт до най-новата версия на Android, Ice Cream Sandwich. Въпросните телефони са HTC Sensation (и Sensation 4G), Sensation XL, Sensation XE, Rezound, Amaze 4G, Evo Design 4G и Evo 3D. До сега потребителите нямаха информация кога ще излязат въпросните ъпдейти. На турската страницата на HTC във facebook е публикувана таблица (която изглежда, че по-късно е премахната), в която е посочено кога всяко от устройствата ще получи чакания ъпдейт. До тук нещата звучат страхотно, но изглежда, че не можем напълно да се доверим на тази таблица.

    В нея е посочено, че EVO 3D е получил ъпдейт през месец декември 2011 година, което не се е случило. Или не може да се има доверие на тази таблица, или има известно закъснение в излизането на ъпдейтите и е доста вероятно и останалите ъпдейти да бъдат забавени.

    Според същата таблица телефоните HTC Sensation, Amaze 4G, Sensation XE, Sensation XL, Rezound, Evo Design 4G и Vivid ще получат Ice Cream Sandwich през месец януари 2012 година, т.е. този месец. На същото място е посочено също, че Thunderbolt ще получи ъпдейт през първото тримесечие на 2012 година.