Статии

 
 

Излезе версия на Final Fantasy III за iPhone, вариант за iPad ще излезе през април

25.03.2011 13:29
 
Излезе версия на Final Fantasy III за iPhone, вариант за iPad ще излезе през април - 1
 

Излезе версия на играта Final Fantasy III за iPhone. В играта главният герой е Luneth. Той предприема пътуване, за да търси мощни кристали, които да им помогнат в борбата

срещу мрака, който бавно завладява земята. Във Final Fantasy III героите имат професии, те не просто принадлежат на дадена класа. По време на приключението ще имате възможност да променяте професията на своите герои в зависимост от ситуацията. Това добавя възможност за много по-сложна стратегия, която нямаше как да се приложи в предишните версии на играта.

Версията на Final Fantasy III включва подобрена 3D графика, която напълно се възползва от по-голямата мощ на устройството. Интуитивните тъч контроли обещават да направят играта по-лесна за управление от всякога.

Square-Enix разкри, че в момента се работи по версия на Final Fantasy III за iPad, която би трябвало да излезе следващия месец.

Източник: www.intomobile.com

Тагове: Final Fantasy III, iPad, iPhone, игра

 
Последни приложения:iEcont - приложение от Еконт Експрес...Sky Siege за iPhone 3GSДемонстрация на играта за iPhone...Демонстрация на играта за iPhone...Демонстрация на приложението... Най-гласувани:iBluetooth - Демонстрация на приложение...Демонстрация на приложението...Демонстрация на приложението...Демонстрация на приложението...Демонстрация на Facebook приложението...
 
comments powered by Disqus
 
Прочетена: 32374 пъти.
 
loading