Ето го и Galaxy S8, преди официалната премиера на MWC 2017

    Galaxy S смартфоните на Samsung винаги са били сред най-очакваните устройства на пазара, но Galaxy S8 надминава всички рекорди. Дали защото е от изключително значение за Samsung след провала на Galaxy Note 7, или пък просто защото слуховете за него обещават нещо наистина изключително, той определено е най-очакваният смартфон на Samsung до момента.

    BGR са се докопали до рендър на Galaxy S8 от производител на калъфи (Ghostek). Може да се окаже, че това е първият ни поглед на топ смартфона от Samsung, преди официалния му анонс.

    Рендърът съвпада с голяма част от слуховете до момента – извитият Super AMOLED дисплей заема по-голямата част от лицевата страна на дисплея, няма физически Home бутон под дисплея. Още по-интересното е, че на гърба на Galaxy S8 няма сензор за пръстови отпечатъци, което потвърждава още един слух – че сензорът за пръстови отпечатъци, ще е вграден в дисплея.

    Производителите на калъфи, често имат прототипи на устройства, за да се подготвят с аксесоари за тях още с излизането на смартфоните на пазара. Вярва се, че въпросният рендър е създаден по действителни данни от заводите, произвеждащи смартфоните на Samsung. Въпреки, че BGR не могат да гарантират автентичността му, смята се, че е напълно възможно да е достоверен.

    Очаква се, Samsung да представят Galaxy S8 към края на февруари, на MWC 2017, а ще се появи на пазара към средата на април. Според слуховете, очакваме две версии на модела, Quad HD дисплеи, Snapdragon 835 чипсет и 6GB RAM.