Новини

 
 

LG тийзват новия UX 6 интерфейс, пригоден за 18:9 дисплея в G6

17.02.2017 00:03
 

Анонсът на LG G6 на 26 февруари наближава и корейците определено се стараят да ни напомнят за това. Един от ключовите и нови

моменти в G6, ще е 5.7 инчовият му дисплей с Quad HD резолюция и съотношение на страните 18:9 (или 2:1). По простичко казано, дисплеят на G6 ще е малко по-издължен от стандартните дисплея в смартфоните със 16:9 отношение на страните.

LG експериментират, преминавайки към дисплеи със съотношение на страните 18:9, вярвайки, че това е "най-доброто решение за смартфоните в премиум сегмента".

"FullVision дисплея на LG G6 е вдъхновен от философията на експерти в киноиндустрията, които смятат, че съотношението на страните 18:9 е най-доброто решение, за гледане н старо и ново кинематографично съдържание в дигиталната ера"

При съотношение на страните 18:9, LG предоставят повече пространство на потребителите, като и новият им UX 6 потребителски интерефейс се възползва от това. Някои от оптимизациите включват перфейтно квадратни прозорци за многозадачност, по-добро потребителско изживяване при гледане на филми или при игри, създадени за 18:9 формат и дори настройка на камерата, при която може да се снимат и преглеждат квадратни снимки.

LG не споменават нищо за заоблянето на ъглите на рамката и/или дисплея в G6 (снимката по-горе), въпреки че във видеото се набляга на това. Явно ще ни разкрият тази изненада на официалното представяне на модела.

Тагове: LG G6

 
Последни новини:Huawei представиха Honor V9 в Китай...BlackBerry ще стриймват представянето...iPhone 8 ще има "революционна" предна...[Press Release] Операция „Жълти стотинки“...Първата реална снимка на Galaxy... Най-гласувани:Стив Джобс, Apple и най-вече - iPad...Видео: Програмист ъпдейтва статуса...Timetilt - интересна концепция за...Apple iPad ревю от EngadgetВидео демонстрация на Nokia 5800...
 
comments powered by Disqus
 
Прочетена: 328 пъти.
 
loading