LG тийзват новия UX 6 интерфейс, пригоден за 18:9 дисплея в G6

  Анонсът на LG G6 на 26 февруари наближава и корейците определено се стараят да ни напомнят за това. Един от ключовите и нови моменти в G6, ще е 5.7 инчовият му дисплей с Quad HD резолюция и съотношение на страните 18:9 (или 2:1). По простичко казано, дисплеят на G6 ще е малко по-издължен от стандартните дисплея в смартфоните със 16:9 отношение на страните.

  LG експериментират, преминавайки към дисплеи със съотношение на страните 18:9, вярвайки, че това е “най-доброто решение за смартфоните в премиум сегмента”.
  “FullVision дисплея на LG G6 е вдъхновен от философията на експерти в киноиндустрията, които смятат, че съотношението на страните 18:9 е най-доброто решение, за гледане н старо и ново кинематографично съдържание в дигиталната ера”
  При съотношение на страните 18:9, LG предоставят повече пространство на потребителите, като и новият им UX 6 потребителски интерефейс се възползва от това. Някои от оптимизациите включват перфейтно квадратни прозорци за многозадачност, по-добро потребителско изживяване при гледане на филми или при игри, създадени за 18:9 формат и дори настройка на камерата, при която може да се снимат и преглеждат квадратни снимки.

  LG не споменават нищо за заоблянето на ъглите на рамката и/или дисплея в G6 (снимката по-долу), въпреки че във видеото се набляга на това. Явно ще ни разкрият тази изненада на официалното представяне на модела.

  СПОДЕЛИ
  359GSM.com
  Фенове сме на джаджите.