[Press Release] LG Prada 3.0 вече е достъпен на агресивно ниски цени

    LG Electronics (LG) обяви промоционална оферта на стилния модел LG Prada 3.0 съвместно с VIVACOM. От юли луксозният смартфон вече се предлага в магазинната мрежа на оператора на нови, агресивно ниски цени.

    Всички потребители на VIVACOM могат да закупят LG Prada на изплащане само за 19,90 лв. на месец при нов 2-годишен договор с план MegaCall XL, а ако преподпишат настоящия си контракт за същия период, могат да се сдобият с луксозния смартфон на изплащане за 26,90 лв. на месец. При договор за една година клиентите на оператора получават стилния модел на LG за 53,90 лв. месечно. Ако желаят да заплатят сумата наведнъж, LG Prada 3.0 ще бъде техен само за 429,90 лв. с план MegaCall XL. Атрактивните условия са валидни до изчерпване на наличните количества. Посочените цени включват ДДС.

    Телефонът разполага със специално създаден интерфейс с красиво меню и икони в черен, сив и бял цвят. Потребителите могат да се наслаждават на преимуществата на операционната система на Android Gingerbread, като апаратът е пригоден и за следващия ъпдейт до Android Ice Cream Sandwich. В допълнение LG Prada 3.0 е оборудван с 4,3-инчов NOVA дисплей, 8MP камера и памет до 8GB.

    Промоционалните условия за закупуване на LG Prada 3.0 са валидни в магазинната мрежа на VIVACOM.

    Технически характеристики:
    Операционна система: Android Gingerbread
    Памет: 8GB вътрешна памет
    Размер: 4,3-инчов дисплей
    Резолюция: WVGA (800 x 480)
    NOVA дисплей: NOVA Plus, 800 нита
    Камера: 8MP
    1.0GHz двуядрен процесор с два канала
    Батерия: 1540mAh

    Вижте нашето пълно LG Prada 3.0 Видео ревю, за да се запознаете в детайли с телефона.