S-Voice на Samsung Galaxy S III вече е извлечен и достъпен за сваляне

    Изглежда, членовете на най-големия форум за разработки XDA-Developers са били доста заети тези дни. С представянето на Samsung Galaxy S III на 3 май тази година, се появиха няколко ексклузивни за него приложения като Flipboard и S-Voice.

    Flipboard се нарежда сред най-добрите приложения за iOS устройствата. Дебюта му към Android операционната система е със Samsung Galaxy S III, като е обещано по-късно да се появи и за други Android устройства. Няколко дни след анонса на SGSIII, Flipboard беше извлечен от ROM-а на SGSIII и достъпен за сваляне от форума на XDA. Повече инфо за Flipboard и линк за сваляне тук.

    Днес ситуацията е много подобна. След като успяха да root-нат SGSIII и пуснаха за сваляне I9300XXALE8 версията на телефона, явно са извлекли още едно от ексклузивните за SGSIII приожения – S-Voice. В случай, че сте забравили, S-Voice е гласов асистент, подобен на ябълковия Siri, захранен от Vlingo. Изглежда, че за да инсталирате S-Voice на Вашият Android смартфон, ще се наложи телефонът Ви да е с версия на операционната система ICS (Ice Cream Sandwich). Можете да научите подробности и линк за сваляне от темата в XDA-Developers.

    При нашите тестове на S-Voice върху Samsung Galaxy S 2, често имахме крашове. Най-често това се получаваше след активация на гласовите услуги чрез бутона долу в ляво. Можете да подкарате отново S-Voice чрез преинсталация на приложението. Прилагаме и няколко снимки на S-Voice върху SGS2.

    359GSM.com Ви напомня, че с тази операция, можете да повредите телефона си, както и да наруши гаранционните Ви условия. Екипът на 359GSM.com не носи отговорност за повредени устройства. Правите това на Ваш собствен риск.

    Съветваме Ви, преди да предприемете каквито и да е стъпки за инсталация, да прочетете мненията във форума за евентуални бъгове.