На MWC 2017, Varnee ще представят Apollo 2 с 8GB RAM и Helio X30

  Тази година, Мобилният Конгрес буквално ще е претъпкан със смартфони. Ще видим LG G6, Huawei P10, P10 Plus, може да зърнем части от Galaxy S8 и S8 Plus, но това не е всичко… Оказва се, че може да видим дори устройства с 8GB RAM.

  Вчера писахме за търговец на дребно, който беше показал продуктова страница на Huawei P10 Plus с цели 8GB RAM и 512GB вградена памет. Признаваме се – прозвуча ни като научна фантастика, най-малкото защото дори наличието на 6GB RAM в смартфоните, не са е превърнало в стандарт… И все пак – може да се окаже, че е истина…

  Докато се чудим, дали ще видим Huawei P10 Plus с 8GB RAM, Vernee вече потвърдиха в туитър, че ще представят Apollo 2 смартфона с 8GB RAM и новия Helio X30 чипсет от MediaTek. Компанията и преди ни е изненадвала приятно, като първият Apollo смартфон (предшественик на Apollo 2) бе с 6GB RAM.

  Дали обаче 8GB RAM гарантират по-добро представяне? На теория би трябвало, но на практика – не е задължително… Иначе казано, по-голямото количество RAM е страхотно, но както доказа и OnePlus 3 (6GB RAM), това не гарантира впечатляващо представяне.

  ИЗТОЧНИКtwitter
  СПОДЕЛИ
  359GSM.com
  Фенове сме на джаджите.