Библиотеката на Storytel в партньорство с Yettel

Клиентите на Yettel вече могат да се потопят в света на аудиокнигите с огромната библиотека на Storytel. Една от най-големите стрийминг услуги за аудиокниги и е-книги с абонамент в света влиза в каталога с дигитално съдържание на телекома със специални условия за период до 6 месеца за настоящите и нови клиенти на оператора. Потребителите активират Storytel изцяло дигитално с няколко клика в мобилното приложение Yettel, спират абонамента по всяко време без да дължат неустойка и слушат любимото съдържание навсякъде и дори офлайн.

„Развълнувани сме да работим със Storytel, за да предоставим аудиоистории на световно ниво на нашите потребители в България. В Yettel винаги търсим начини да улесним дигиталния живот на клиентите ни и това партньорството е идеален пример. Със Storytel нашите потребители вече могат да се наслаждават на любимите си аудиоистории в движение, независимо дали пътуват за работа, тренират или си почиват у дома – идеалният начин да се забавляват и информират, независимо къде са“, каза Богдан Узелац, главен търговски директор на Yettel България.

„Щастливи сме да обявим партньорството си с Yettel България, което е поредният стратегически ход за нас за кратко време в един от основните пазари за Storytel. Заедно ще създадем голяма стойност за нашите клиенти в един важен и динамичен пазар, какъвто е българският, и споразумения като това са от все по-голямо стратегическо значение за Storytel”, заяви Йоханес Ларчер, главен изпълнителен директор на Storytel.

За да предложи добавена стойност за повече потребители, Yettel включва Storytel в портфолиото си със специални условия както за новите и преподписващи частни клиенти, така и за настоящите, които не променят договорните си условия. Така потребителите, които сключат нов договор за мобилни услуги до края на годината, могат да активират Storytel с включен в абонаментния план 6 месеца период без допълнително заплащане. Услугата се предлага и на настоящите Total Unlimited клиенти, които могат да я изпробват за 3 месеца без допълнително заплащане, а всички останали клиенти получават 14-дневен пробен период. Цената на услугата след изтичане на всеки от посочените период е 12.99 лв./месец с ДДС.

„Абонаментът за Storytel предоставя на потребителите една несравнима възможност да откриват ново завладяващо съдържание и любими автори. Сигурни сме, че клиентите на Yettel ще бъдат истински доволни да изследват нашата селекция от стотици хиляди часове аудиоистории във всички популярни жанрове от фантастика, трилъри, романтика и криминална литература до заглавия за самоусъвършенстване и истории за деца и младежи“, каза Лиза Василева, мениджър на Storytel за България.

За да се гмурнат в света на аудиокнигите, потребителите на Yettel трябва само да влязат в мобилното приложение на телекома и да активират Storytel като допълнителен пакет. С него те ще получат достъп до над 500 000 заглавия, включително богат каталог от над 5000 произведения на български език. Любителите на литературата слушат неограничено дори в движение популярни и най-продавани автори у нас и в световен мащаб като Георги Господинов, Джоан Роулинг, Джордан Питърсън, Мария Касимова-Моасе, Джон Стайнбек, Марк Менсън. Потребителите могат да запазват и слушат съдържание и в офлайн режим и получават препоръки за съдържание според заглавията, които избират.