Гост-автори

Технологиите се развиват с изключително бързи темпове. Смартфоните и компютрите са навсякъде около нас и често се налага да знаем повече, за да се справим с даден проблем.

Прекрасно осъзнаваме, че не всеки има времето и/или нуждата да следи новостите в областта. Нашата цел е да предостави полезни съвети и информация за технологичните Ви джаджи (често на видео), с които да помогнем на потребителите, да решат проблем или да вземат информирано решение при избор на смартфон, таблет или компютър. Сигурни сме, че всички заедно, можем да бъдем още по-полезни.

Искате ли да станете гост-автор в 359GSM.com?

Статиите не са платени

В случай, че сте фенове на джаджите, смартфоните, таблетите, компютрите и/или операционните системи. Ако искате да споделите мнението си за операционните системи и да бъдете полезни на останалите потребители в мрежата. Или пък, ако желаете да се развивате в областта на технологиите – присъединете съм нас, като гост-автор.

Гост-автор може да стане всеки. Можете да пишете за смартфони, компютри, приложения, операционни системи, полезен безплатен или платен софтуер, tips & tricks и на практика всичко, което би могло да бъде в помощ на нашите читатели.

Условията са стандартни

Статиите, трябва да написани грамотно, да са уникални (да не са публикувани на друго място в мрежата). В случай, че ползвате източник – трябва да го упоменете като такъв. Не трябва да правите явна или скрита реклама на продукт или услуга (за това си имаме специална секция).

359GSM.com си запазва правото да променя, редактира или дори да НЕ публикува Ваши статии. Целта не е просто да получаваме статии – целта е, те да са полезни и качествени. Веднъж публикувана статия при нас – тя става притежание на 359GSM.com.

Ползи:

  • всяка статия може да включва един линк към Вашия блог/сайт (SEO на блога/сайта Ви)
  • в полето “автор” ще има кратка информация за Вас, с линкове към профилите Ви в социалните мрежи
  • предимство при евентуални бъдещи проекти
  • можете да използвате сътрудничеството си с нас, за да се представяте пред евентуален работодател в областта
  • специална страница с всички Ваши статии, връзки към социалните мрежи и контакти

Описаните условия и ползи, не са идеални и едва ли ще бъдат такива някога. С Ваша помощ ще ги допълваме с времето.

В случай, че желаете да се присъедините към екипа ни като гост-автор, направете примерна статия и ни я изпратете на office at 359gsm dot com. Можете да я изпратите като текстов документ, като файл в Word, Open Office или с линк към документ в някоя облачна услуга.

Ние ще се свържем с Вас.