Съветник

 
 

Как да инсталираме Adobe Flash Player на своето Android 4.1 или 4.2 устройство

09.11.2012 11:56
 
Как да инсталираме Adobe Flash Player на своето Android 4.1 или 4.2 устройство - 1
 

По-рано тази година Adobe обяви, че ще спре да поддържа Flash за Android 4.1 и следващи версии. Все пак, има начин да инсталирате Flash на своето Android 4.1 или 4.2 Jelly Bean устройство.

Екипът на 359GSM.com, Ви предупреждава, че можете да повредите устройството си по време на тази процедура, както и да наруши гаранционните Ви условия. Екипът на 359GSM.com не носи отговорност за повредени смартфони! Правите това на Ваш собствен риск!

За да инсталирате Flash, са ви необходими:

- Последната версия на Adobe Flash Player. Можете да я свалите от сайта на XDA Developers. Свалете я на своето Android Jelly Bean устройство.

- Уеб браузър, поддържащ Adobe Flash Player. Може да свалите Mozilla Firefox.

Инструкции:

- Отидете на Settings > Security. Включете опцията Unknown sources.

- Отидете до мястото, където сте свалили Adobe Flash Player APK файла. Ако сте го свалили директно от устройството, би трябвало да се намира в папка Downloads.

- Натиснете APK файла.

- Натиснете Install. Това е. За да използвате Adobe Flash Player, просто трябва да стартирате браузър, който го поддържа.

Тагове: Adobe, android, Flash, Flash Player, Jelly Bean, как, как да, съвети

 
Последни статии:[Samsung] Как да разпознаете...Как лесно и без допълнителен...Apple обновяват App Store. Ето...Как да защитите с парола...Как да намалим "стреса"...
Най-гласувани:BACKUP и инсталиране на ТЕМИ...Кадри, заснети от LG Viewty...Как да направим LG Viewty по...Какво трябва да знам преди...Зарядно за телефон на слънчеви...
 
comments powered by Disqus
 
Прочетена: 65535 пъти.
 
loading