Изтече видео на Galaxy Note 20 Ultra

След реалните снимки на Galaxy Note 20 Ultra, в мрежата се появи и видео на модела. Източникът е същия – първо снимки, сега видео (няма лошо). По-важното е, че видеото разкрива някои любопитни подробности за Note 20 Ultra.

Лицевата част очевидно е изцяло заета от дисплея. Става въпрос за огромен 6.9 инчов AMOLED дисплей със 120Hz честота на опресняване.

Гърбът е по-интересен. Изключително разпознаваем е, заради новия дизайн на плочката с камерите – три камера сензора, като 3D ToF сензорът е заменен с модул за автоматично, лазерно фокусиране. Това на практика е слух, който се оказа верен и решава проблем с фокусирането. Нещо, което може би няма да се хареса на феновете е, че модулът с трите камери стърчи повече от този на Galaxy S20 Ultra.

Galaxy Note 20 Ultra е по-широк, по-висок и малко по-дебел от Galaxy Note 10+ и това е разбираемо. S Pen ще има нова фукнция “показалец”. Съдейки по видеото, S Pen на Note 10 и S Pen на Note 20 Ultra ще бъдат заменяеми (или поне имат същите физически размери).