AWEI A920BL – качествени и достъпни bluetooth слушалки

awei-920

КУПИ: 40 лв.

Awei A920BL са спортни Bluetooth слушалки тип “тапи” и предлагат обемен 3D звук с невероятно качество. Изключително подходящи са за спортни занимания, в градския транспорт, за говорене и имат страхотен живот на батерията с едно зареждане.

ПЕТ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА AWEI A920BL BLUETOOTH SPORT СЛУШАЛКИТЕ

1. Дизайн

Awei A920BL Bluetooth Sport слушалките са като моден аксесоар. Те са изключително красиви, за изработката е използван метал и създават премиум усещане.

2. Bluetooth 4.0

Благодарение на Bluetooth 4.0 технологията, Awei A920BL използват малко енергия и могат да работят:
– до 6 часа в режим на разговори и слушане на музика
– до 8 часа в режим на слушане на музика
– до 200 часа в режим на изчакване

Awei A920BL се зареждат напълно за 60 минути. Използва се стандартен microUSB кабел (има в комплекта).

Awei A920BL използва CVC6.0 технологията за интелигентно подтискане на шума и предлагат максимално качество при слушане на музика.

awei-a920bl

3. Multipoint

Multipoint означава, че можете да свържете Awei A920BL към две устройства едновременно. Съответно, можете да провеждате разговори и/или да слушате музика и от двете. Изключително полезна екстра, в случай че използвате два смартфона например.

4. Advanced multipoint

Нещо като Multipoint, ама “Advanced”. Шегата настрана, технологията е страхотна. Ето пример: докато провеждате разговор 1 от телефон 1, да приемете разговор 2 от телефон 2, като разговор 1 минава в режим на задържане. Щом приключите разговор 2, автоматично се връщате на разговор 1.

5. Магнити

На гърба на всяка от слушалките, има магнит. По този начин, можете да “закопчавате” лесно и удобно Awei A920BL. Пример, как нещо толкова дребно, може да бъде адски полезно. Магнитното закопчаване е сред най-харесваните есктри в Awei A920BL.

ОКОМПЛЕКТОВКА

AWEI A920BL идват в луксозна опаковка и с пълен набор от аксесоари. Можете да регулирате дължината на кабела, да използвате подходящите за Вас тапи и да ги защипете към дрехата си.

  • Awei A920BL Stereo Bluetooth V4.0 Sports слушалки
  • microUSB кабел (за зареждане)
  • 3 размера “тапи”
  • Щипка (1 брой)
  • Накрайници за допълнително (по-здраво) закрепване към ухото (2 броя)
  • Накрайник за регулиране на кабела

КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ

КАК ДА КУПЯ?

Можете да направите поръчка за AWEI A920BL Bluetooth Stereo Sports слушалките, като натиснете бутона “КУПИ”. След това просто попълнете полетата.

Можете да поръчате AWEI A920BL Bluetooth Stereo Sports, просто като се обадите на телефон: 0876 216161.

КУПИ: 40 лв.

СПОДЕЛИ
359GSM.com
Фенове сме на джаджите.