AWEI WT30 – магнитни, безжични, bluetooth слушалки

КУПИ: 40 лв.

AWEI WT30 са новият модел спортни Bluetooth слушалки тип “тапи” на компанията и отново предлагат обемен 3D звук с превъзходно качество. Подходящи са за спорт, за говорене, слушане на музика, имат магнитно захващане и могат да издържат до 5 часа с едно зареждане на батерията.

AWEI WT30 имат страхотен дизайн, леки са (12 грама), пасват в ухото и свързването между тях е с модерния напоследък, плосък кабел. Имат модул за управление Play/Pause, за контролиране на силата на звука и вграден микрофон. Онаследяват и магнитния дизайн от предшествениците си – доста удобно всеки, които не държи да са поставени през цялото време на ушите му.

AWEI WT30 поддържат и Multipoint технологията, посредством която можете да ги свържете два смартфона и да провеждате разговори или слушате музика и от двата.

AWEI WT30 са IPX4 сертифицирани, което означава че ще издържат на пръски вода. Не ги мокрете – не са водоустойчиви и това не се поддържа гаранционно.

Работните честоти на AWEI WT30 са от 20 Hz до 20000 Hz, при 32 ома импеданс. Работят с Bluetooth 4.2 (с ниска консумация на енергия), на разстояние до 10 метра и поддържат A2DP, AVRCP, HFR, HSP протоколите.

AWEI WT30 имат 110 mAh батерия и са пригодени да издържат до 300 часа в режим на изчакване, до 5 часа в режим на слушане на музика или до 6 часа в режим на разговори. Зареждат се през microUSB кабел, а времето за пълно зареждане е 1.5 часа.

КАК ДА КУПЯ?

Можете да направите поръчка за AWEI WT30 Bluetooth слушалките, като натиснете бутона “КУПИ”. След това просто попълнете полетата.

Можете да поръчате AWEI WT30, просто като се обадите на телефон: 0876 216161.

КУПИ: 40 лв.