Ултра-тънък калъф за Xiaomi Redmi 5 и Redmi 5 Plus (черен мат)

ultra-tynyk-kalyf-xiaomi-redmi-5-redmi-5-plus

КУПИ: 15 лв.

Xiaomi Redmi 5 и Redmi 5 Plus са новите бестселъри на компанията. И двата смартфона са с идентичен дизайн, което автоматично означава, че и калъфите за тях са еднакви. Предлагаме Ви, един от най-добрите калъфи за Redmi 5 и Redmi 5 Plus – уптра тънки, здрави и с модерен черен мат цвят.

Висококачествен ултра-тънък калъф за Xiaomi Redmi 5 и Redmi 5 Plus (Redmi Note 5)

Калъфите за Xiaomi Redmi 5 и Redmi 5 Plus (Redmi Note 5) са идентични. Логично, разликата е единствено в размера. Те са изключително тънки и предпазват смартфоните от надраскване и/или изпускане.

Изработени са от гумирана пластмаса, защитават го от всички страни и ги предлагаме в модерния напоследък “черен мат” цвят.

Ултра-тънките калъфи за Xiaomi Redmi 5 и Redmi 5 Plus (Redmi Note 5) имат специални прорези за бутоните за увеличаване/намаляване на звука и бутонът за включване/изключване. Въпросните прорези правят работата с бутоните на смартфоните лесна и приятна.

Входът за microUSB порта, 3.5 мм жак за слушалките, високоговорителя, камерата на гърба, сензорът за пръстовите отпечатъци, инфраред порта и LED светкавицата са открити.

Приятен детайл е, че отворът за камерата е леко увеличен, за да предпази камерата при допир с всяка повърхност.

Повече за Redmi 5 и Redmi 5 Plus, вижте във видео ревюто

КАК ДА КУПЯ?

Можете да направите поръчка за ултра-тънките калъфи за Xiaomi Redmi 5 или Redmi 5 Plus, като натиснете бутона “КУПИ”. След това просто попълнете полетата. Моля, запишете в полето “Забележка”, за кой смартфон желаете калъф.

Или пък, просто ни се обадете на телефон (вайбър): 0876 216161

КУПИ: 15 лв.

Фирма: Електроникс Груп ООД
БУЛСТАТ: 201929472

КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ

СПОДЕЛИ
359GSM.com
Фенове сме на джаджите.