Xiaomi ROIDMI 3S Bluetooth зарядно за автомобил

xiaomi-roidmi-3s

КУПИ: 39 лв.

Xiaomi Roidmi 3S е прекрасно решение за Вас и автомобила Ви. Благодарение на него можете да пуснете музика от смартфона към по-качествената стерео уредба в автомобила, като в същото време зареждате смартфона с до 2.4А.

ДИЗАЙН

ХАРДУЕР

В Roidmi 3S е изработен от висококачаствена поликарбонатна сплав, CNC рафинирана стомана и допълнителна технология за полиране. Предимството в случая са безпроблемно връзка (съвместимост с всички автомобили) и избягване на прекомерно висока температура.

Roidmi 3S е оборудван със Smart USB чип от Texas Instruments. Чипът не е просто безопасен, но и автоматично разпознава и разпределя мощността, като коефициентът на полезно действие достига до 91%.

Докато шофирате, използвайте Roidmi 3S за две неща.

1. Слушайте музика

В случай, че някога сте се замисляли как да прехвърлите музиката от смартфона към автомобила си, без да се налага да сменяте аудио системата, Roidmi 3S вероятно е най-доброто решение.

Roidmi 3S има Bluetooth FM предавател и двa USB порта за зареждане на Вашия смартфон/таблет. Всичко това е супер компактно и се включва към запалката на автомобила.

След това, просто сдвоявате смартфона към Roidmi 3S (през Bluetooth), изтегляте Roidmi приложението за Android или iOS, настройвате честотата на която да излъчва и пускате музика.

За да може радиото на атомобилната стерео уредба, да “прихване” музиката от Roidmi 3S, просто нагласяте станцията, на която Roidmi 3S излъчва.

Това е всичко. Любимата Ви музика вече свири през стерео уредбата на автомобила Ви.

2. Зареждайте смартфона си

Roidmi 3S има два USB порта, като общата мощност достига до 3.4A, Изходната мощност на единия USB порт е 2.4А, което означава, че ще можете да зареждате смартфона си по-бързо.

насладете се на музиката, докато зареждате смартфона си

КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ

КАК ДА КУПЯ?

Можете да направите поръчка за Roidmi 3S, като натиснете бутона “КУПИ”. След това просто попълнете полетата.

Можете да поръчате Roidmi 3S, просто като се обадите на телефон: 0876 216161.

КУПИ: 39 лв.