PlayStation 5 Digital Edition с 55-инчов Sony телевизор във Виваком

От 1-ви август, само в магазините на Vivacom, ще се предлага ексклузивната комбинация от най-новата игрова конзола PlayStation 5 и телевизор Sony TV XR-55X90J със стилен дизайн, безкомпромисен звук и изключителен естествен контраст със забележителния 4K LCD на марката. Горещата лятна оферта е за дигиталната версия без дисково устройство на конзолата – PlayStation 5 Digital Edition и първият в света телевизор с когнитивна интелигентност, който пренася образа и звука на следващо ниво с иновативния Cognitive Processor XR.

Тази премиум комбинация може да бъде закупена в магазинната мрежа на Vivacom с възможност за 36-месечен лизинг на цена от 82,98 лв. на месец в комбинация с пакет EON PREMIUM с месечна такса 1 лев за първите 4 месеца и 59,90 лв след изтичане на промоционалния период. EON PREMIUM включва 210 ТВ канала, 80 от които в HD качество, видеотека с повече от 15 000 заглавия и супер бърз интернет със скорости до 1 Gbps за download.

PlayStation 5 е последно поколение игрална конзола, създадена от Sony Interactive Entertainment, която разкрива изцяло нови гейминг възможности. Тя използва персонализиран централен и графичен процесор, ултрабърза 825 GB SSD памет и има HDR резолюция за още по-жива графика и наситена гама от цветове, които в комбинация правят гейминг изживяването наистина впечатляващо. Конзолата предлага 120Hz честота на опресняване на кадрите за 4K дисплеи и 8K картина за екрани с 4320p резолюция. PlayStation 5 има атрактивен и иновативен дизайн.

55-инчовият смарт телевизор Sony TV XR-55X90J е с дълбока и естествена картина, оптимизирана до съвършенство с помощта на революционния Cognitive Processor XR. Комбинирана с панела Full Array LED, тази технология създава прецизна 4K картина, както се възприема от човешкото око. Звукът е по-чист и богат, независимо от съдържанието, и в идеална хармония с картината. Без значение къде се седи, телевизорът засича позицията на гледащия и оптимизира звука. Аудио изживяването е реалистично и поглъщащо, като цялото развлечение е мащабирано към 3D съраунд звук. Моделът дава и подобрено гледане на спорт и съдържание с бързо движение. Когнитивната интелигентност на процесора с XR Motion Clarity™ кръстосано анализира картината, за да гарантира, че действието остава гладко, ярко и ясно. За гейминг с HDMI2.1 може да се постигне кадрова честота 120 fps за съвместими игри със стрелба, спорт и такива, изискващи висока производителност с незабавно действие на екрана. Забавянето е намалено на по-малко от 8,5 ms с 4K/120 fps и специален Game Mode. Телевизорът може да се управлява и чрез гласови команди.

Повече информация за комбинираното предложение PlayStation 5 и телевизор Sony TV XR-55X90J PlayStation 5 можете да откриете на този линк.