Появи се реална снимка на сгъваемия Moto RAZR

Слуховете за смартфон със сгъваем дисплей от Motorola, не са рядкост през последните месеци. Говори се, за появата на емблематичната и легендарна за компанията Motorola RAZR от далечната 2004 година. Този пък обаче, RAZR ще бъде смартфон и най-важното – ще има сгъваем дисплей.

И докато слуховете за появата на митичния RAZR смартфон с огъващ се дисплей, няма как да се приемат като “чиста монета”, предвид проблемите на Samsung и Huawei с техните Galaxy Fold и Mate X, то реална снимка на устройството – изцяло променя нещата.

В Weibo се е появила реална снимка на новия Motorola RAZR. Снимката е доста качествена и разкрива детайли от дизайна на смартфона. Вижда се голямата “брадичка” под дисплея, с Home бутон (а вероятно и вграден в него сензор за пръстови отпечатъци), както и част от механизма за “сгъване” на дисплея.

Не пропускай:  Huawei с патент за смартфон, много подобен за Galaxy Z Flip

Според информацията до момента, Motorola RAZR трябва да бъде представен след по-малко от 10 дни (на 13 ноември). Любопитно е как ще се справят Motorola (Lenovo) при смартфоните със сгъваеми дисплеи. Отново, имайте предвид, че Samsung и Huawei, вече няколко пъти отлагат сгъваемите си устройства, за да отстраняват проблеми свързани с механизмите за сгъване/разгъване на дисплеите.