РЕКЛАМА

За тези от Вас, които искат да рекламират в качествена и таргетирана онлайн медия, ние сме насреща. Наясно сме, че партньорствата са двупосочни и сме готови да работи заедно, за да постигнем качествени резултати и дългосрочно сътрудничество.

Банерна реклама

Превъзходен начин да покажете промоциите си, остъпките си и всичко, което искате да знаят за Вас, нашите потребители. Разполагаме с различни банер позиции.

При интерес, можем да направим различна и според Вашите нужди позиция.

Този тип реклама е имиджов.

Рекламен банер в съдържанието.

Можем да Ви предоставим рекламно каре вътре в съдържанието на новините и видео ревютата. По този начин, можете да рекламирате промоции, услуги и продукти директно към читателите ни.

Маркетинг чрез съдържание

Маркетингът чрез съдържание е чудесен, за да обясните на читатели ни, услугите и/или продуктите, които предлагате. Всяка статия може да съдържа линк към Вашия уебсайт, което допълнилнително ще помогне за развитието на Вашата компания.

Маркетингът чрез съдържание просто работи и освен имидж, може да носи и много подробности за Вас или услугите Ви.

При желание, можем да комбинираме маркетинг чрез съдържание, с брандиране на статията.

При интерес, може да се договорим за регулярни статии за Вас и бизнеса, който развивате.

Видео ревю

Това е любимият ни вариант за реклама. Изключително силен инструмент, защото нашите потребители ще видят продукта, ще научат много за него, за това как да го използват, за плюсовете и минусите му. В наши дни, протребителите предпочитат да гледат, вместо да четат и това е възможност за още по-добро представяне на Вашия бранд и/или продукт.

Видео ревюто може да е на Ваш продукт, при което получавате и линк към Вашия уебсайт за покупка.

Предлагаме и опция за брандиране на видеото с Вашето лого и ексклузивност.

Специални оферти

Предлагаме Ви възможност, да публикувате Ваши продукти, на нашия уебсайт. По този начин, ще получите още един канал, през който да предлагате продуктите си.

Превъзходен начин за достъп до нашите читатели. Получавате специална страница с представяне на продукта, линк, описание, кратко видео или видео ревю, адрес и телефон за връзка с Вас и други.

Специалните оферти за изключително силен инструмент за реклама. Невероятно ефективни са и за по-слабо популярни продукти. В комплект с видео – директно създавате пазар за продуктите си.