Стойки за смартфони, таблети и навигации за автомобили

Предлагаме Ви общо 3 модела стойки за автомобили. Можете да сложите смартфона, таблета или навигацията си, по няколко възможни начина. Вижте ги по-надолу. Цената се отнася за една стойка.

Доставка до офис на Еконт в цялата страна – 3.80 лв.

Стойка за волан (за смартфон)

Стойка за волан е налична само в черен цвят. Смартфонът стои в хоризонтален режим на работа, удобен за навигация. Удобна за употреба. Единственият недостатък е, че прикрива част от уредите на таблото на автомобила (за автомобилите с изместени в средата уреди няма проблем).

Стойката за волан е красива, лесна за монтаж/демонтаж и е изключително стабилна. Можете да я използвате за смартфони с широчина до 70 мм.

Стойка за стъкло (за телефон, смартфон и навигация)

Стойката за стъкло с вендуза е сред най-популярните в масова употреба. Закрепва се здраво, има чупещо рамо, за да я нагласите максимално удобно и щипка с която лесно да поствяте смартфона или навигацията си.

Препоръчваме я при ежедневна употреба. Тя няма да Ви пречи, да виждате уредите на таблото и е подходяща за използване наустройство за навигация.

Предлагаме Ви стойката за стъкло в два цвята – бял и черен.

Стойка за парното (за телефон или смартфон)

Изключително семпъл начин, да поставите смартфона си на удобно място в автомобила. Можете да завъртите стойката, за да бъде смартфона (телефона) в пейзажен или портретен режим. Удобна е както за навигация, така и за приемане на входящи обаждание, докато шофирате.

Предлагаме стойката за парното в черен цвят.

“СИЕМСИ-77” ООД

0896811313

Търговия на дребно
Булстат: 202634788
Адрес: София, квартал Бъкстон, 39А
Телефон: 0896811313