Новини

 
 

VIVACOM пуска революционен мобилен план без договор

30.08.2011 12:26
 

Революционен мобилен план без срочен договор пуска VIVACOM от 1 септември. За първи път на пазара се появява гъвкава тарифа, която потребителят

създава сам и може да променя всеки месец в зависимост от своите нужди. Новият план се базира на въведените и придобили широка популярност сред клиентите на телекома „добавки”. С тях всеки може да създаде такъв план, който да отговаря на месечното му потребление, без да се налага да плаща за включени минути, трафик или кратки съобщения, които не използва.

Клиентът сам дефинира параметрите на своята тарифа и избира какво да включи в нея. Той може да избира между добавки (т.нар. „плюсове") с включени минути в мрежата на VIVACOM, във всички национални мобилни мрежи, към международни оператори. Предлагат се още плюсове за SMS-и в мрежата на VIVACOM или към мобилните оператори в България, както и неограничен мобилен Интернет. Допълнителните пакети, които могат да се комбинират са на цени между 3.90 и 9.90 лв. в зависимост от включеното количество услуги.

Единственото изискване е потребителят да активира минимум два плюса, като може да добавя и премахва услуги всеки месец според своите текущи нужди. Клиентите могат да се откажат от създадения от тях план по всяко време с 30-дневно предизвестие, без неустойки. Цените за разговор към всички оператори в страната извън включените минути в съответната добавка са на ниската цена от 0.25 лв.

Клиентът може да заяви създадения от самия него тарифен план и на срочен договор, което ще му позволи да ползва изгодни отстъпки при закупуването на последните модели мобилни телефони. Освен това потребителите могат да прибавят към плана си и от добре познатите вече стандартни добавки +Group, +SMS +VIVA, BlackBerry, +Roaming EU и Data, и + World.

Тагове: Vivacom

 
Последни новини:YouTube добавят чат функция в приложението...В AnTuTu е забелязан Sony G3221 с Helio...[Press Release] Мобилно приложение...[слух] Nokia P1 на MWC 2017 - висок клас...Samsung ще представят Galaxy S8 на 29... Най-гласувани:Стив Джобс, Apple и най-вече - iPad...Видео: Програмист ъпдейтва статуса...Timetilt - интересна концепция за...Apple iPad ревю от EngadgetВидео демонстрация на Nokia 5800...
 
comments powered by Disqus
 
Прочетена: 3833 пъти.
 
loading