4 причини да купим BlackBerry PlayBook 4G LTE

    На пазара в Канада излезе вариант на BlackBerry PlayBook, поддържащ 4G LTE свързаност. Това означава, че потребителите нямат нужда от WiFi свързаност, за да проверят своя email, да свалят някое приложение или да проверят нещо в интернет. Таблетът има 32GB вградена памет. Той е с операционна система BlackBerry PlayBook OS 2.0.1. (Собствениците на BlackBerry PlayBook могат да свалят PlayBook OS 2.0.1 като ъпдейт за своя таблет.) Ето четири причини, поради които си заслужава да притежавате BlackBerry PlayBook 4G LTE.

    1. Той е бърз – при отваряне на уеб страници, проверяване на email-ите, проверяване на най-новото в социалните мрежи – той се справя достатъчно бързо.

    2. С подходящ размер – таблетът е идеален за голяма част от потребителите, особено за тези, които често пътуват. Той е компактен и лек, което го прави удобен за използване при пътуване.

    3. Сърфира в интернет без проблеми – когато искате да проверите нещо в интернет е по-удобно да отворите десктоп версиите на съответните уеб страници, а не мобилните версии. Таблетът поддържа HTML5 съдържание, Adobe Flash.

    4. Предлага филми и телевизионни програми – всички канадски потребители, притежаващи BlackBerry PlayBook таблет, имат достъп до BlackBerry Video Store. Приложението може да бъде свалено от BlackBerry App World. С негова помощ потребителите получават достъп до видео каталог, съдържащ хиляди филми и телевизионни програми. От тази възможност българските потребители няма да могат да се възползват. От друга страна 4G LTE варианта на таблета в момента се продава само в Канада. Следващия месец, таблетът ще излезе на пазарите в САЩ, Европа, Южна Фрика, Латинска Америка и Карибите.