УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Ще ви помолим да прегледате следните клаузи и условия, касаещи употребата на този уеб сайт, освободен от всякакви такси от “359 България”ООД. За да имате достъп до сайта, използвате или сваляте материали от него, вие трябва де се съгласите да следвате тези клаузи и условия.

АВТОРСКО ПРАВО:

Уеб сайтът www.359gsm.com е изключителна собственост на “359 България”ООД. Авторското право свързано с уеб сайтa www.359gsm.com принадлежи на “359 България”ООД. Всички права запазени. Някои наименования на организации и продукти в www.359gsm.com може да бъдат търговски марки или регистрирани търговски марки на отделни компании и са коректно признати.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ САЙТА?

Можете да сваляте, преглеждате, копирате и принтирате документи и изображенията в тези документи (по долу упоменати като „Документите”) от www.359gsm.com при следните условия:
– Документите могат да се използват единствено и само за персонални, информационни, нетърговски цели;
– Документите не трябва да се модифицират или изменят по-какъвто и да е начин. Освен ясно упоменатите по-горе начини, вие не трябва да използвате, сваляте, качвате, копирате, принтирате, излагате, възпроизвеждате, публикувате, лицензирате, поствате, препращате или да дистрибутирате каквато и да е информация от този сайт – в цялост или на части – без предварително писмено позволение на “359 България”ООД или на нейни пълномощници или представители.

ОБРАТНА ВРЪЗКА:

Освен в случаите, категорично определени от “359 България”ООД, всички коментари, обратна връзка, информация или материали предоставени от “359 България”ООД в www.359gsm.com през или с партньорство с този уеб сайт, могат да бъдат разглеждани явно. Като предоставяте такива коментари, обратна връзка, информация или материали на “359 България”ООД посредством уеб сайтът www.359gsm.com, вие нямате никакви претенции към “359 България”ООД. “359 България”ООД може свободно да използва такива коментари, обратна връзка, информация или материали и то неограничено.

ЛИНКОВЕ КЪМ ТРЕТИ САЙТОВЕ:

www.359gsm.com може да съдържа хипервръзки към уеб сайтове контролирани от организации различни от “359 България”ООД. “359 България”ООД не носи отговорност и няма отношение към съдържанието или употребата на тези уеб сайтове.

ГАРАНЦИИ И ПРАВА

ИНФОРМАЦИЯТА, СОФТУЕРЪТ, ПРОДУКТИТЕ И УСЛУГИТЕ, КОИТО СЕ СЪДЪРЖАТ В www.359gsm.com МОГАТ ДА БЪДАТ ОСТАРЕЛИ ИЛИ ДА ВКЛЮЧВАТ ПРОПУСКИ, НЕТОЧНОСТИ ИЛИ ДРУГИ ГРЕШКИ. ОСВЕН В СЛУЧАИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ КАТО СЪГЛАСИЕ МЕЖДУ ВАС И “359 България”ООД ПОСРЕДСТВОМ www.359gsm.com, ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ, СОФТУЕР, ПРОДУКТИ И УСЛУГИ СЕ ДОСТАВЯТ „КАКТО СА СИ”, БЕЗ “359 България”ООД ДА ДАВА КАКВАТО И ДА E ГАРАНЦИЯ ЗА ТЯХ. ПО ТОЗИ НАЧИН “359 България”ООД ОТХВЪРЛЯ ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ С ОГЛЕД НА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ, СОФТУЕР, ПРОДУКТИ И УСЛУГИ, БИЛО ТО ЯВНИ ИЛИ КОСВЕНИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КОСВЕНИТЕ ГАРАНЦИИ ОТНОСНО ПРОДАВАЕМОСТ И ПРИГОДИМОСТ ЗА ОТДЕЛНИ ЦЕЛИ. ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА “359 България”ООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА Е ДИРЕКТНИ, ИНДИРЕКТНИ, ИНЦИДЕНТНИ, СПЕЦИАЛНИ ИЛИ СЪЩЕСТВЕНИ ПОВРЕДИ ИЛИ ЗАГУБИ НА ПЕЧАЛБИ, ПРИХОДИ, ДАННИ ЗА ВАС ИЛИ ЗА ТРЕТИ СТРАНИ, БИЛО ТО ПОРАДИ ДЕЙСТВИЕ НА ДОГОВОР ИЛИ ПРАВОНАРУШЕНИЕ. “359 България”ООД СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА ПРАВИ ПРОМЕНИ ИЛИ ДА АКТУАЛИЗИРА www.359gsm.com ПО ВСЯКО ВРЕМЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ:

Вие се съгласявате да гарантирате и да държите “359 България”ООД, нейните служители, директори, собственици и представители не отговорни за всякакви претенции или изисквания, включващи такси за адвокати, направени от трети страни дължащи се на или възникващи от вашата употреба на бордовете за съобщения на сайта на www.359gsm.com, собственост на “359 България”ООД, нарушаването на тези условия и клаузи от вас или посегателство срещу тях от ваша страна или от друг потребител на борда за съобщения, използващ вашия компютър, всякаква интелектуална собственост или други права от всеки човек или обект. “359 България”ООД си запазва правото, на свои собствени разходи, да предприеме незабавната защита и контрол от всякакви въпроси, предмет на ваши претенции.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

6,889Феноветекато
366последователиследвам
13,281абонатиабонирам

Специални оферти

Последни ревюта