ЗА НАС

359gsm.com е български портал за мобилни телефони и комуникации. Стремим се да предоставим на потребителите си информация (включително видео), която би им помогнала да изберат следващия си смартфон.

ВНИМАНИЕ! 359gsm.com не е продавач на мобилни телефони! 359gsm.com не е посредник при продажбите в сайта! 359gsm.com не носи отговорност за устройствата, аксесоарите и услугите, предлагани за продажба в сайта. Всички устройства, аксесоари и услуги, предлагани за продажба в сайта, както и информацията за тях са отговорност на съответния продавач.

359gsm.com не носи отговорност за вреди, получени вследствие на публикувана информация, както и за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите и обявите материали.

359gsm.com не претендира за пълнота и изчерпателност на тема функционалност и възможности за всеки отделен мобилен телефон, представен в характеристиките на телефона, “Видео ревютата” или “Видео съветника”. В тази връзка 359gsm.com не носи отговорност за настъпили вреди или пропуснати ползи, вследствие използвана информация от нашите информационни продукти.

Използването на информация е разрешено само в случай, че цитирате 359gsm.com като източник с връзка към страницата. Включването на връзки към 359gsm.com е свободно.

Можете да се свържете с нас на телефон: +359 888 221 666 или ни пишете на мейла (office at 359gsm точка com).

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

6,875Феноветекато
366последователиследвам
12,651абонатиабонирам

Специални оферти

Последни ревюта