[видео] Samsung UNPACKED 2013 и сравнения на Galaxy S 4 с iPhone 5, HTC One и Galaxy S III

    Samsung UNPACKED 2013, на което беше представен новия флагмен Galaxy S 4, се състоя снощи в Radio City Music Hall, Ню Йорк. Radio City Music Hall се намира в Рокфелер Център и е сред топ туристическите забележителности на Ню Йорк. Там се провеждат събития, концерти, премиери на филми и други. Събитието премина по много интересен начинпод формата на различни сценки, показващи в какви примерни ситуации можете да използвате новите функции на смартфона. Доста интересен и различен подход от страна на Samsung, за представяне на новостите в Galaxy S 4.

    Samsung UNPACKED 2013 започна с 10 мин закъснение, което допълнително нажежи обстановката и всички присъстващи. Продължи 50 мин, в които от Samsung успяха да покажат всичко най-важно за Galaxy S 4. Можете да изгледате цялото събитие на видео 1.

    Колегите от pocketnow, както обикновено се движат с цяла раница с телефони и успяха да ни зарадват с видеа на това, как изглежда Galaxy S 4 до основните му конкуренти към момента – iPhone 5 и HTC One. Направили са и сравнение на Galaxy S 4 с предшественика му Galaxy S3. Вижте повече на:

    • Видео 2: Galaxy S 4 до iPhone 5
    • Видео 3: Galaxy S 4 до HTC One
    • Видео 4: Galaxy S 4 до Galaxy S III

    Пожелаваме Ви приятно гледане на Samsung UNPACKED 2013 и сравнение на новия Galaxy S 4 с iPhone 5, HTC One и SGS3.

    Повече информация за модела и характеристики, можете да прочетете в Samsung представя GALAXY S 4 – за по-богат, по-лесен и по-пълноценен живот.