HTC Endeavour – характеристики, снимки на екрана

    Появи се информация за HTC Endeavour, който очакваме компанията да представи по време на MWC. Телефонът ще има NVIDIA Tegra 3 процесор, Android 4.0 ICS, HTS Sense 4.0 UI, 4.7” HD екран със 720p резолюция, 8MP камера, 1.3MP камера отпред, WiFi (a/b/g/n), NFC, Bluetooth 4.0, интеграция на Dropbox, Beats Audio.

    Телефонът ще включва опция с името HTC Speak. За момента няма информация какво ще представлява услугата. Възможно е това да е виртуален асистент (нещо подобно на Siri) или просто телефонът ще приема гласови команди. ICS позволява редактиране на видео, но изглежда, че HTC Endeavour ще предостави повече възможности на потребителите при редакция на видео файлове.

    В интернет пространството се появи информация и за HTC Sense 4.0 custom UI, който ще бъде използван в някои от бъдещите устройства на HTC. Едно от тези устройства е HTC Endeavour. Можете да видите на изображенията някои от темите на HTS Sense за началния екран в хоризонтално и вертикално положение на телефона, lock screen-а, нотификациите и други.