LG потвърдиха плановете си за нов смартфон от висок клас за Q2 на 2015

    LG G4 все още не е пуснат на всички пазари, и ето че LG вече подготвят нов смартфон във високия клас. Според Focus Taiwan, те официално са потвърдили, че новият топ модел, ще бъде представен през втората половина на 2015 година. PhoneArena напомнят пък, че през месец март, CEO-то на LG, бе цитиран да казва, че компанията планира да пусне нов продукт на пазара, който да стои над G-серията.

    Стратегията на LG започва страшно много да прилича на тази на Samsung – спам. В краяна сметка, успяхте ли да запомните всички устройства на LG, които бяха представени наскоро? Ще припомним – LG G4, LG Stylo, G4 Stylus, G4c

    Два флагмана за една година не е лъжица за всяка уста. Sony работиха по този метод, но изглежда се отказаха от идеята. Samsung също пускат по два флагмана годишно, но вторият (Note серията), е в съвсем другата “фаблет” категория с всички му предимства – S-Pen, огромен дисплей и други. В случай, че LG следват нечий пример, то това със сигурност е този на Samsung или с други думи казано, можем да очакваме фаблет от LG, но във високия клас – вероятно конкурент на Note 5.