Samsung подготвят повече таблети през Q1 на 2014 година

    Samsung наистина искат да продължат да бъдат лидер на мобилния пазар и вероятно през следващата година, отново можем да очакваме доста сериозен брой нови устройства от компанията. Все пак, ще припомним, че през изминалата 2013 година, компанията успя да пусне цели 9 различни версии на Galaxy S4 (или бяха 10?!?).

    Според източник на SamMobile, компанията подготвя нова инвазия, но този път в областта на таблетите. Той споделя, че със сигурност ще видим Galaxy Tab 3 Lite през Q1 на 2014 година, а вероятно също 12.2 инчова ваерсия на Galaxy Note и 13.3 инчов таблет, който ще може да работи с Android и Windows.

    Естествено, това че ще има много таблети, едва ли ще отклони фокуса на корейците от многото и различни версии при смартфоните. Вече писахме за слухове, че новият Galaxy S5 ще стартира с две версии – с пластмасов и метален гръб. Щом така нареченият от мнозина в мрежата “gadget spam” работи успешно за компанията, няма причина да бъде спрян. Руснаците имат една хубава поговорка, подходяща за случая “если работает, не трогай” (ако работи, не пипай).