[PR] А1 предлага интелигентна Wi-Fi мрежа на своите бизнес клиенти

А1 предлага ново решение за интелигентно Wi-Fi покритие на вътрешни и външни пространства, което е реализирано със Cisco Meraki устройства и дава на бизнес клиентите богат набор от функционалности. Услугата А1 Smart Net е подходяща за всеки бизнес, който иска да осигури високо качество на интернет връзката на своите клиенти, служители и партньори.

A1 Smart Net се управлява изключително лесно през онлайн портал и предлага сигурност и защита на мрежата. Услугата позволява да се създават отделни мрежи за служители и клиенти, като могат да се задават ограничения и забрани по типове трафик и по време.

С А1 Smart Net клиентите могат да създават своя начална страница с лого и послание, които са видими за всеки потребител при свързване през Wi-Fi мрежата.

Услугата дава възможност за наблюдение и управление на мрежите в различни обекти на клиента през общ интерфейс само с няколко клика. Също така услугата позволява да се генерира база данни с имейли на всички, които ползват Wi-Fi мрежата.

Не пропускай:  [PR] Huawei P20 идва в България в ексклузивен Twilight цвят и с 64GB вградена памет, на най-изгодната за Leica камера цена от 699 лв.

Бизнес клиентите на А1 могат да избират между Smart Net Indoor, която е предназначена за вътрешно покритие и 3, която е подходяща за външни пространства. Smart Net Indoor се реализира с устройство Cisco Meraki MR 20 и е достъпна с месечен абонамент от 25,90 лева. Smart Net Outdoor се осъществява с устройство Cisco Meraki MR 70 и се предлага срещу месечен абонамент от 40,90 лева. Двата пакета могат да се заявят и с управление на услугата от А1 срещу 34,90 лева (Smart Net Indoor) и 49,90 лева (Smart Net Outdoor).