Accelerometer Disabler позволява да спрем завъртането на екрана на WP устройство

    Случвало ли ви се е докато четете нещо, докато разглеждате уеб страница, докато разглеждате снимки да завъртите леко своето устройство, в резултат на което изображението на екрана се завърта. Това се случва изключително често, ако лежите, докато използвате своя телефон.

    Приложението Accelerometer Disabler може да реши тези проблеми. Това, което прави приложението е да изключи акселерометъра на устройството. Приложението използва драйвери, което означава, че за да работи, телефонът трябва да е interop unlocked. По тази причина за момента само устройствата на LG и Samsung могат да използват опцията. Трябва да ви предупредим, че приложението напълно спира работата на акселерометъра на устройството. Това означава, че игрите, които използват акселерометъра няма да работят, както и всички други функции, използващи го. За да включите отново акселерометъра, трябва да рестартирате своето устройство.

    Повече информация за приложението Accelerometer Disabler, както и линк за сваляне на приложението, можете да откриете на страницата на windows phone hacker.