Реклама на iPhone показва как можете да проверите полета си или да си платите кафето

    Apple е пуснал нова реклама на iPhone. Не можем да не признаем на компанията, че iPhone е най-продаваният смартфон в света, има невероятно количество приложения в iTunes App Store и също толкова невероятно много приложения се свалят всеки ден. Въпреки някои проблеми, които iPhone има (като проблемът с антената или липсата на бял вариант на устройството), това е най-купуваният смартфон от потребителите.

    В новата реклама Apple използва няколко приложения, които позволяват да проверите своя полет или да си платите кафето в Starbucks. И други мобилни платформи предлагат подобни възможности на своите потребители. Разликата е в начинът, по който Apple поднася нещата.
    Потребител е написал в Twitter: „Рекламите на iPad показват как можете да го вместите в своя живот. Рекламата на Xoom споменава двуядрен процесор и жироскопи, също и космически кораби.”

    Рекламите на продукти на Apple са изчистени, прости, кратки, те показват какво можете да направите, а не какъв хардуер има в устройството. Много от потребителите се вълнуват много повече от това за какво могат да използват дадено устройство, отколкото какви са конкретните му технически характеристики.

    А вие какво мислите за новата реклама на iPhone?

    Източник: www.intomobile.com