Това ли е четириядреният Apple A7 процесор на iPhone 5S?

    В мрежата се появи снимка на основната платка на следващото поколение смартфон на Apple iPhone 5S. Според запознати, тя доста прилича на тази при iPhone 5, което е логично, тъй като iPhone 5 се счита за основен ъпдейт, що се отнася до дизайна на смартфона и се очаква iPhone 5S да изглежда по същия начин (поне такава е тенденцията през последните години в смарфоните на Apple).

    Все пак, очаква се iPhone 5S да бъде сериозен ъпгрейд що се отнася до хардуера на телефона. Ще припомним, че iPhone 5 е с Apple A6 чип, клокнат на 1.3GHz, което означава, че очакваме повече мощ от Apple A7 (на снимката).

    Смята се, че Apple A7 ще включва четириядрен процесор с честота от 1.2GHz на ядро, графичен ускорител PowerVR SGX554MP4 (четириядрен, като този в iPad 4) и ще има 2GB RAM. Според iOSDocs, Siri в новата iOS 7, ще може да прави “много нови и готини неща”, без да уточнява за какво точно става въпрос.

    Няма абсолютно никаква гаранция, че снимката по-горе е автентична. Името на новия Apple процесор и самите характеристики звучат напълно логично, просто е прекалено рано за снимки от този род. Или пък не?