Apple няма да са просто “куражлии”. Може да покажат “безсмъртие” с цена за iPhone над 1000 долара

  Apple са куражлии. Или поне това ни бе втълпено при анонса на iPhone 7 минатала година и премахването на 3.5 мм жак за слушалките. Според последната информация в мрежата обаче, с анонса на следващия iPhone, те няма да са просто куражлии – очаква се да демонстрират решителност, безсмъртие на второ ниво с три човечета, мъжка смелост и каквoто още точно се сетите…

  Говори се, че следващият iPhone може да има цена над 1000 щатски долара, като основния виновник ще е новия OLED дисплей, който ще заема цялата лицева част на смартфона. OLED дисплеят вероятно ще струва двойно повече от сегашния им LCD панел в iPhone 7.

  Не пропускай:  Какво знаем за следващите iPhone 12 до момента и как би изглеждал тъмносин iPhone 12 Pro

  Позовавайки се на източник “запознат с плановете на компанията”, FastCo твърдят че следващият iPhone ще получи ъпгрейд на паметта. Курсът на долара, ще повлияе на покупката на паметите и също ще се отрази на крайната цена на устройството.

  Докладът повтаря слуховете, че ще видим общо 3 различни модела iPhone през 2017 година (5.8 инчов, 5.5 инчов и 4.7 инчов), като и трите ще имат стъклени гърбове, но са двата по-големи ще са с две камери на гърба.

  Все още не е сигурно, как точно ще кръстят Apple новите iPhone-и. Предвид юбилейната 10-та годишнина, някои предполагат името iPhone X или iPhone 10.