Apple представиха Apple TV+ абонаментна услуга за видео

След години на спекулации и слухове, Apple най-после представиха новата си Apple TV+ услуга, която се очаква да даде сериозен тласък на услугите за поточно видео (стрийминг). Тим Кук, CEO на Apple, представи ново и усъвършенствано Apple TV приложение, което ще осигури достъп до услугата им до милиони устройства по света.

Питър Стърн:

“Създадохме ново телевизионно изживяване, при което можете да плащате само и единствено за каналите, които Вие искате. Всичко в едно приложение и с парола, която вече имате. Гледайте всичко при поискване (on demand) и без реклами. Изтеглете любимите си шоута, за да можете да ги гледате навсякъде. Насладете се на възможно най-добрата картина и звук”

Apple се фокусират върху превръщането на Apple TV приложението сив център на различни видео абонаментни услуги. То ще улесни потребителите при намирането на най-новите предавания и ще препоръчва умно най-подходящото за Вас съдържание.

Тим Кук потвърди, че Apple TV приложението ще бъде скоро достъпно за Mac, за телевизорите на Samsung, Sony, LG и други устройства, като по този начин ще достигнат до много потребители в целия свят и от различни устройства.

Apple TV+ няма да има реклами. Компанията ще стартира услугата в над 100 страни още тази есен, като не се споменава цената.