Apple принудиха OnePlus, да изместят събитието по представянето на OnePlus 6T на 29 октомври

OnePlus смятаха да представят OnePlus 6T на 30 октомври. Оказа се обаче, че Apple съзнателно или несъзнателно промениха плановете им. В края на миналата седмица, Apple обявиха, че ще представят новите iPad-и на 30 септември, което съвпада с датата на анонса на OnePlus 6T. Проблемът най-вече се състои в това, че и двете събития ще са в Ню Йорк.

За да избегнат евентуално неудобство, OnePlus промениха датата на анонса на OnePlus 6T – от 30 октомври, на 29 октомври (ден по-рано).

Ето какво коментира Pete Lau по темата (приблизителен превод):

“Трябва да признаем реалността на ситуацията. Тук няма победители. В течение на почти пет години сме горди, че сме свидетели на възхода на една ит най-страстните и могъщи общности в технологичния свят. Но, трябва да останем реалисти. Ние току що започнахме пътуването си и не можем да си позволим, да оставим един от най-важните продукти в историята ни, да бъде засегнат от друго голямо събитие. След дълбок размисъл, решихме да преместим събитието на OnePlus 6T в Ню Йорк, на 29 октомври”

За всички, които са планирали да присъстват на събитието по представянето на OnePlus 6T и вече са закупили самолетен билет или запазили хотел, OnePlus заявяват, че са готови “да покрият всички разходи, по промяната”.

Не пропускай:  OnePlus ще пусне достъпни смартфони

Ако сте фенове на OnePlus и очаквате OnePlus 6T, помнете – датата е 29 октомври.

източник