Apple работят върху 5 инчов iPhone?

    Според нов доклад от тайвански доставчик на компоненти за Apple, компанията работи върху нов, 5 инчов iPhone. Всъщност, слухове за 5 инчов iPhone има от доста време. Мак Окатара, прогнозира iPhone 7s и iPhone 7s Plus, като ъпгрейди на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, и трети модел, който ще бъде с 5 инчов дисплей.

    iPhone 7 Plus има две камери на гърба, но те са разположени една до друга (хоризонтално), докато според доклада, новият 5 инчов iPhone, ще има и две, вертикално разположени камери. Няма инфоемация кое налага тази промяна, нито пък дали новото разположение ще важи само за 5 инчовия iPhone. Вероятно няма да сгрешим ако предположим, че причината за промяна в разположението на камера сензорите, се крие в дизайна и разположението на вътрешните компоненти.

    Не пропускай:  Какво знаем за следващите iPhone 12 до момента и как би изглеждал тъмносин iPhone 12 Pro

    Ето и най-интересната част.. Говори се, че новият, 5 инчов смартфон ще се казва iPhone 7s, а не iPhone 8.. Трябва да признаем, че слуховете, анализите и предположенията за iPhone през 2017 година са много, но и са доста объркани на този етап. Според предишни слухове, очакваме iPhone 7s и iPhone 7s Plus, като стандартни ъпгрейди на моделите от 2016 година и трети, юбилеен Ferrari модел (вероятно iPhone 8), който ще има изцяло стъклен гръб, извит от двете страните Plastic OLED дисплей и безжично зареждане.

    източник