Apple работят по следващото поколение iPhone SE?

iphone-se
iPhone SE

iPhone SE минава някак между капките и въпреки, че не е много популярен продукт на Apple, той си има своята ниша. Има много потребители, които харесват по-компактните му размери и в същото време – предостатъчно мощния му хардуер (като на iPhone 6s).

Миналата седмица, анализаторът Pan Jiutang предположи, че Apple повече няма да правят 4 инчови смартфони… Не повярвахме тогава, не вярваме и сега.

Като доказателство за съществуването на наследник на iPhone SE, е най-новият слух в мрежата. Според iGeneration, наследник на iPhone SE ще има и то съвсем скоро – в края на месец август.

Всъщност, пичовете твърдят, че Apple ще има две отделни събития тази година. Едното ще е в края на август, на което ще представят наследника на iPhone SE (името не е ясно), а второто – през месец октомви, когато ще бъде представен iPhone 8. В интерес на истината, никъде не се споменава на кое от двете събития, ще бъдат представени iPhone 7s и iPhone 7s Plus.

Не пропускай:  iPhone 11 е най-популярният смартфон в света

Колкото до наследника на iPhone SE, обявена е и цената му – 399 евро. На практика, това е по-ниска цена, от тази по време на първата поява на модела (тогава беше 500 долара в САЩ).

Възможно ли е това?

В случай, че слуховете са верни, това със сигурност е интересна стратегия от страна на Apple. Компанията не обича да продава евтино и единственото, което ни хрумва за да има подобна цена, е да запазят същия дизайн, но да използват хардуера от iPhone 7… Разбира се, това е чиста спекулация от наша страна, но пък звучи добре..

Във всички случаи, надяваме се слуховете за наследник на iPhone SE, да се окажат верни.