От Apple вече тестват следващото поколение iPhone с iOS 7?

    Има индикации, че от Apple вече тестват новата версия на популярния си iPhone. Писали сме, че се очаква името на следващия модел да бъде iPhone 5S, но това разбира се, не е официална информация. Предполага се също, че Apple ще пуснат новия си модел още през месец юни тази година, а не както досега през есента.

    Най-новият към момента iPhone (iPhone 5), се идентифицира като “iPhone5.1” и “iPhone5.2“, в зависимост от честотите на LTE мрежите, за които е произведен.

    Разработчици на приложения са попаднали в логовете си, че разработките им са инсталирани на устройства с име “iPhone6.1“, задвижено с операционна система iOS 7. Името и версията на въпросните устройства, могат да бъдат сравнително лесно манипулирани, но това не е всичко. Въпросните приложения са свалени от IP адрес принадлежащ на Apple. Именно това предполага, че новия iPhone (iPhone 5S или iPhone 6), вече се тества в Купертино.

    Разбира се, няма никаква по-конкретна информация за хардуера на устройствата в логовете на разработчиците. iOS 7 е започнала да се появява в логовете на разработчиците в края на 2012 година.

    TheNextWeb