BenQ-Siemens E52

    BenQ-Siemens представиха наскоро един от новите си модели мобилни телефони – E52. Вече имаме малко по-подробна информация относно модела и характеристиките на телефона.

    Устройството е с размери 102 x 45 x 15mm и тежи 122 грама. Основните характеристики са наличието на трите банд-а 900/1800/1900, GPRS, 176×220 пиксела дисплей, 262 хиляди цвята, 1.3 мегапикселова камера, слот за microSD карти, FM-радио, Bluetooth.

    Телефона е насочен към бизнес потребителите и това личи от вградената лазерна показалка и възможността да управлява през Bluetooth програми като PowerPoint Presentation и Media Player.

    Уникална е вградената опция “телефонен секретар” в апарата. Благодарение на нея, BenQ-Siemens E52 може да приема обаждания и да ги записва във вградената си памет като предварително ни дава възможност да запишем свое собствено поздравително съобщение, след което започва записа.

    Друга интересна възможност е, улесненото “менажиране” на обажданията. В менюто на телефона, има както “reject list” за въвеждане на номера , които апарата да отхвърля автоматично, така и “accept list” за списък с имена (номера) само от които да се приемат обаждания.