Появи се снимка на BlackBerry Passport с Android Lollipop

Клюките около BlackBerry са доста през последните няколко дни. Първо, Reuters писаха, че очакваме слайдър смартфон от канадците с Android операционна система. По-късно, Елдар Муртазин пусна туит в който уточни, че става въпрос за смартфон от Samsung и BlackBerry с Android Lollipop версия на операционната система. Последва лийк с характеристиките на въпросния смартфон, които бяха свързани с Venice слайдъра, показан на MWC 2015 в началото на годината.

Сега, в Twitter бе публикувана снимка, на която се вижда BlackBerry Passport, който работи с Android операционна система. Моделът е обозначен като BlackBerry Passport SQN-ANDS, което би могло да се счита за потвърждение, че BlackBerry се “заиграват” с Android операционната система.

Феновете на BlackBerry няма причина да се притесняват. Въпреки, че не коментират слуховете за Android устройство, канадците изрично заявиха, че нямат намерение да изоставят BB10 операционната си система. Компанията иска да популяризира услугите си за другите мобилни платформи и при условие, че нямат много партньори – подобен ход с Android устройство и силен партньор като Samsung, изглежда най-малкото логичен…