Choetech T535-S. Най-добрия пад за безжично зареждане, на който съм попадал

Безжичното зареждане е част от съвременните смартфони. Технологията позволява зареждане без кабели, просто оставяйки устройството на специален пад, поддържащ Qi безжично зареждане. Choetech T535-S е точно такъв пад, като от компанията са се постарали, да го направят страхотен. На видеото по-горе, можете да видите всичко за T535-S пада за безжично зареждане.

Технически параметри на Choetech T535-S:

  • Qi стандарт за безжично зареждане
  • бързо безжично зареждане с до 10W (на устройство)
  • 5 серпентини за по-голяма площ при зареждане
  • до 18W на изхода
  • бързо, безжично зареждане на 2 устройства едновременно

Лично мнение

Николай Великов

Ето петте функции, които ме впечатлиха в T535-S пада за безжично зареждане.

Готин и функционален дизайн

T535-S освен, че изглежда добре, има и доста “малки неща”, които показват старанието на Choetech, да предложат добър продукт на пазара. Материалът горе имитира кожа, мек е, изглежда добре и предотвратява надраскването на смартфона. От долу има гумени крачета, които не позволяват на пада, да се хлъзга по бюрото. Накрая, но не на последно място – има въздуховоди, които разсейват топлината от зареждането. Това е изключително важно, особено за това безжично зареждане (поддържа се бързо безжично зареждане на 2 устройства едновременно).

Type-C зареждане и страхотен Type-C кабел

Добро решение е използването на Type-C кабел за захранване на пада. Самият кабел в комплекта е прекрасен. Брандиран е с логото на компанията и без проблем осигурява мощта, от която се нуждае пада.

Бързо безжично зареждане

Бързото, безжично зареждане е прекрасно, но трябва да се има предвид, че за да се възползвате от него – трябва да използвате адаптор с поддръжка на Quick Charge 3.0 технологията на Qualcomm. Причината е, че с такъв адаптор, Choetech се подсигуряват, че потребителите ще успеят да предоставят 18W на входа на пада за безжично зареждане, които впоследствие, ще се разпределят на до две устройства.

Огромна площ на зареждане

Огромно предимство тук е, наличието на цели 5 серпентини, отдаващи безжично енергия към устройствата на пада. Благодарение на тях, се постига огромна, ефективна площ за зареждане. На практика, както и да поставите смартфона върху пада – той ще се зарежда.

Зареждане на 2 устройства едновременно

Определено най-готината екстра е възможността, да се зареждат 2 устройства едновременно. Можете да зареждате 2 смартфона, или смартфон и безжични слушалки, или смартфон и умен часовник. Разбира се, всеки от продуктите трябва да поддържа Qi безжично зареждане. А като се има предвид, че се разпределят 18W – двете устройства ще се зареждат бързо. Отделянето на повече топлина се поема от въздуховодите под пада, което пък намалява топлината към смартфона.

Забележка.

С iOS 13, Apple ограничиха безжичното зареждане до 5W за някои падове. T535-S зарежда iPhone с 5W, вместо със 7.5W. Ако използвате iPhone – няма да получите бързо, безжично зареждане.