[PR] Дойде времето на EXODUS – вземи в ръце първия блокчейн телефон на HTC и възстанови контрола върху данните си

HTC има за цел да разшири блокчейн екосистемата, създавайки първия в света телефон, изцяло посветен на децентрализираните приложения и сигурността на информацията. Всичко това може да стане реалност с пускането на HTC Exodus в продажба, който включва и така нужният cold storage wallet, а именно – офлайн портфейл за съхраняване на биткойни.

С появата на Bitcoin и Ethereum се разпространи идеята за дефицит на цифрови данни и нефункциониращи символи (NFTs). Днес HTC си партнира с първата и най-популярна игра на NFT в блокчейна – Cryptokitties, с цел разпространение при мобилните телефони чрез избрани устройства на HTC, започвайки с U12 +. Това е значима първа стъпка в създаването на платформа и канал за разпространение за създатели на уникални дигитални продукти. Мобилният телефон е най-популярното устройство в историята на човечеството, което, за да поддържа своя потенциал и цифрови активи, трябва да поддържа реномето си на основно средство за разпространение.

Партньорството с Cryptokitties е началото на незаменим колекционерски пазар и магазин за криптоигри.

“Ние разбираме, че има възможност да се получи дигитален недостиг, както и липса на уникалност. С Exodus HTC се стреми да бъде всеобщ пазар за блокчейн активи. Тук сме, за да поканим всички разработчици да разпространяват своя блокчейн игра, колекционерски символи и NFT концепции чрез нас. Вярваме, че има промяна в парадигмата, като везната отново накланя в ползва на собствеността и стойността на съдържанието”, каза Фил Чен.

HTC също така обяви две партньорства за ускоряване на напредъка в блокчейн пространството – Animoca, дистрибутор на Cryptokitties, и Bitmark – криптобазиран проект за цифрова собственост.

И това е само началото на опитите на HTC да помогне в борбата срещу превръщането на човечеството в стока за всеобщо потребление.

Освободете данните си и станете част от Exodus като получите ранен достъп до агента за децентрализация през третото тримесечие. За повече информация, посетете уебсайта – htcexodus.com. Допълнителни подробности относно спецификациите на телефона ще бъдат публикувани през следващите месеци.