Искате ли да тествате новият Facebook Messenger за Android?

  Facebook имат доста интересен подход при развитието на Android приложенията си. Те привличат обикновените потребители да тестват бета версиите на приложенията им и да откриват бъгове. Определено страхотна идея – потребителите са доволни, че могат първи да тестват новият интерфейс и възможности на приложенията и с радост се включват в “приключението”.

  В момента ситуацията е същата. Facebook позволяват на всеки да стане бета тестер на новото им Facebook Messenger приложение за Android.

  Искате ли да станете тестер и първи да видите как работи новото Facebook Messenger приложение? В случай, че желаете, просто направете следните стъпки:

  1. деинсталирайте Facebook Messenger приложението от Android смартфона си
  2. впишете се с акаунта си в тази Google група
  3. натиснете кутийката “Become a tester”
  4. свалете приложението от Play Store (можете да го направите директно от браузъра на компютъра си, като уточните на кое устройство да продължи инсталицията)
  5. това е всичко – enjoy

  Новото Facebook Messenger приложение за Android, поне по наше мнение, е доста красиво. “Липсата на дизайн е най-добрият дизайн“. Тази фраза вече е легенда в дизайнерските среди и тук случаят е точно такъв – всичко е толкова семпло и минималистично, че няма начин да не Ви хареса.

  Потребителското изживяване също е страхотно. Можете лесно да стартирате чат с един или няколко от приятелите си във Facebook, да им изпратите файл, снимка и други. Можете да изключите Facebook чата, да го активирате отново и много други. Вижте го, ще Ви допадне.