Galaxy Tab S7 и S7+ перфектен помощник в работата и игрите

Samsung Electronics Co., Ltd. представи портфолио от 5 нови мощни устройства: Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra; Tab S7 и S7+; Galaxy Watch3; Galaxy Buds Live и Galaxy Z Fold2. В Samsung, иновациите винаги са били ръководени от мисията потребителите да бъдат оборудвани с технологията, която им е необходима, за да успеят в променящия се свят. В днешно време това е по-важно от всякога, тъй като хората от целия свят търсят начини да бъдат продуктивни, свързани и да намират начини и време за почивка и забавление. Такива са и Tab S7, и S7+ – многофункционалните таблети от екосистемата на Samsung Galaxy, осигуряващи възможности за още повече ефективност и креативност.

С Galaxy Tab S7 и S7+, Samsung предлага високоскоростни таблети с голям екран, снабден с всички необходими инструменти за креативност, забавления и още повече продуктивност.

Окомплектовани с революционни функции, органично интегрирани в Galaxy екосистемата, Galaxy Tab S7 и S7+ са проектирани да подпомагат всяко начинание — в бизнеса, в игрите и във всичко, което е важно за теб. Включвайки ново поколение S Pen, зашеметяващ дисплей и набор от креативни функции, тези таблети предлагат просторно платно, върху което да изрисуваш идеите си. Мощни функции, клавиатура с още повече възможности (предлага се отделно) и обновена версия на Samsung DeX позволяват на потребителите да извършват още повече работа за по-малко време, с мощността и капацитета на настолен компютър. С изключително бързата им свързаност можеш да се насладиш на гладък мобилен гейминг и висококачествен стрийминг.

Мощно устройство, подходящо за работа

Всеки има своите предпочитания, що се отнася до работата или ученето, а устройствата ни позволяват да постигнем повече, по удобен за нас начин. С Galaxy Tab S7 и S7+ можеш да се насладиш на по-умен и по-гладък процес, вършейки ежедневните си задачи, където и когато пожелаеш.

Galaxy Tab S7 и S7+ се отличават с още повече продуктивност благодарение на процесор от последно поколение. Неговите вградени CPU, GPU и NPU предоставят подобрено представяне и гарантират, че множеството процеси, включително и видео-конференции, работят гладко заедно. И всичко това, докато препускаш между задачи или играеш най-новата игра със стриймване, разпускайи с приятели след работа.

Стъпвайки на почти десетилетие дизайн и технологични иновации, Galaxy Tab S7 и S7+ са оборудвани с ново поколение S Pen. Проектиран със заоблена форма и удължен връх, S Pen ти предлага естествено усещане при писане и рисуване. В комбинация с честотата на опресняване на дисплея до 120Hz, най-големият скок на S Pen в гладкостта досега, значително намалява забавянето. Можеш да си водиш записки с още повече прецизност по време на важен телефонен разговор.

Новият Samsung Notes е сериозно допълнение към обновения S Pen. Оптимизирай начина, по който си водиш записки, с лесен PDF импорт и възможност за добавяне на коментари. Можеш да пишеш на ръка, да създаваш печатен текст и да рисуваш в една и съща зона. Samsung Notes включва Audio Bookmark, което ти позволява да записваш лекции или срещи, докато пишеш, като след това можеш да ги синхронизирш. Лесно навигирай през дълги записи, като натиснеш върху някое изречение и ще бъдеш автоматично пренасочен към съответната секция от звукозаписа. С функцията за синхронизиране на Samsung Notes, можеш лесно да достъпваш и да управляваш Samsung Notes на твоя Galaxy Note20 и Samsung PC. Ако си извън офиса по задачи, можеш лесно да си запишеш нещо на Galaxy Note20, когато те озари вдъхновение, а по-късно да продължиш, откъдето си стигнал, когато се прибереш вкъщи при своя Galaxy Tab S7 или Tab S7+.

В забързаното ежедневие, докато превключваш между планиране, разговори и документация, паралелното управление на задачи е изключително важно.

Подобреният Multi-Active Window на Galaxy Tab S7 и S7+ сега ти позволява да отвориш до 3 приложения едновременно, за да можеш да водиш видео-разговор, да си следиш пощата и да си записваш. С App pair е възможно дори да комбинираш до 3 приложения заедно, за да се пускат едновременно и да си спестиш време, когато бързаш. Galaxy Tab S7 и S7+ имат и странична помощна лента (edge screen), подобно на функцията на Galaxy смартфоните, която ти предоставя бърз достъп до най-често ползваните приложения.

Ако искаш да ползваш таблета си като настолен компютър, можеш да работиш с подобрения Samsung DeX и с гъвкавата Book Cover Keyboard на Samsung (предлага се отделно). Тази обновена клавиатура включва допълнителен ред с функционални бутони и е с по-голям размер, за да можеш удобно да пишеш ръкописно, печатно или да си чертаеш, когато не си на бюрото си.

Благодарение на последният One UI разполагаш с оптимизираната лента със задачи за Samsung DeX. С опциите за увеличаване на екрана и оразмеряване на шрифтовете, можеш да персонализираш Samsung DeX спрямо своите предпочитания. След като издърпаш прозорец отляво или отдясно, се появяват най-скоро ползваните приложения, за да можеш лесно да избереш някое от тях и до го стартираш. Ако ти се налага да презентираш пред група от хора, можеш безжично да свържеш таблета си към съвместим телевизор.

Работата с различни операционни системи никога не е била по-лесна, отколкото с Galaxy Tab S7 и S7+. Партньорството на Samsung с Microsoft носи огромни предимства на потребителите на Galaxy устройства. Бързо синхронизирай своите Samsung Notes с Microsoft OneNote и Outlook, за да не изпуснеш нито една бележка, която си оставил на Galaxy Note20, докато работиш с Galaxy Tab S7 или S7+.

Повече от един милион приложения са оптимизирани за Android таблети, което ти предоставя широк набор от опции, спрямо твоите нужди.

Най-доброто устройство за отмора и забавление

Наслади се пълноценно на почивката си и дай свобода на своята креативност с новите функции на Galaxy Tab S7 и S7+.

Galaxy Tab S7 има 11-инчов LTPS TFT дисплей и Tab S7+ е с уникален 12.4-инчов Super AMOLED дисплей, като и двата са с пропорции на екрана 16:10. Комбинирани с 4-колонен звук от AKG, тези дисплеи ти предоставят увлекателно синематографично преживяване, където и да си. Сертифицираните от SGS дисплеи на Galaxy Tab S7 и S7+ щадят очите с ниска емисия на синя светлина, за да не те болят, след дълго гледане на филми. Със 120Hz скорост на опресняване на екрана, можеш да се насладиш на гладко приплъзване, докато скролваш в социалните мрежи. Като допълнение, с интелигентната батерия, която контролира консумацията на енергия спрямо твоята дейност, Galaxy Tab S7 и S7+ ти помагат да стриймваш, да играеш игри и да твориш.

Не пропускай:  Galaxy Z Fold S ще е нещо като Surface Duo, но по-добро...

Galaxy Tab S7 и S7+ ти помагат да разпуснеш с първокласни забавни приложения, налични за теблети. Таблетите включват и 4 месеца безплатен YouTube Premium, за да можеш да се насладиш на YouTube съдържане без прекъсване – без реклами, офлайн или като фон. Ще имаш и мигновен достъп и до любимото си Netflix съдържание, когато търсиш през Finder. Можеш да търсиш и музика в Spotify чрез Finder и да заложиш мелодии от приложението като аларма.

Независимо дали си професионален дизайнер или просто обичаш да рисуваш в свободното си време, Galaxy Tab S7 и S7+ притежават всички необходими инструменти за артистичните ти изяви. Просто хвани S Pen и се остави на въображението си, като използваш популярни приложения за създаване на кретивно съдържание.

Налично за пръв път на таблет с Android, известното приложение за рисуване Clip Studio Paint е предпочитана платформа от дизайнерите и е фабрично инсталирана на Galaxy S7 и S7+. Притежателите на таблети имат възможност да ползват 6 месеца безплатно Clip Studio Paint EX. Премиум версията на приложението ще бъде достъпна като екскулзивна оферта за потребителите на Galaxy. Тази версия ще ти даде достъп до професионални дизайн функции, включително управление на множество страници, извличане на линии от 3D данни и други.

С Noteshelf можеш да създаваш и да персонализираш виртуални тефтери, които да споделяш със семейство и приятели. Налично безплатно на Galaxy Tab S7 и S7+, приложението ти позволява да добавяш ръкописни бележки, геометрични форми, персонализирани снимки, звукозаписи и др. към дигиталните си тефтери. Можеш дори и да си ги подреждаш в леснодостъпен виртуален рафт.

Ако искаш да направиш впечатление с оригинални постове в социалните мрежи и свежо маркетингово съдържание, свали Canva и пробвай лесните за употреба шаблони, които приложението предлага. Създавай собствени шаблони с шрифтове, изображения и видеоклипове. Потребителите на Galaxy Tab S7 и S7+ ще получат и достъп до 200 ексклузивни шаблона и 30-дневен безплатен пробен период на Canva Pro.

Безпрецедентно гейминг преживяване

С Galaxy Tab S7 и S7+, гейм-конзолата няма нужда да си седи в хола. Благодарение на високата честота на опресняване на екрана на таблета, пленяващи дисплеи и високоскоростна свързаност, можеш да се насладиш на гладко играене на игри, дори когато си в парка или релаксираш на балкона.

Центърът на твоето свързано Galaxy преживяване

Промяната е единствената константа в днешния свят и таблетите трябва да могат да работят гъвкаво с други устройства.

Galaxy Tab S7 и S7+ са проектирани да ти позволят да работиш безпроблемно с всичките си Galaxy устройства. Синхронизирани със Samsung Cloud, бележките, създадени със Samsung Notes, стават мигновено налични на другите ти Galaxy смартфони и компютри, за да не губиш никога нишката на идеите си.

Вместо да качваш файлове или снимки на облака и после да ги сваляш на други устройства, Samsung Flow ти позволява директно да прехвърляш каквото ти е необходимо между телефон и таблет. С функцията “Call and Text on other devices”, можеш да проверяваш съобщения директно на таблета, когато телефонът ти се зарежда и не е до теб.

Създай перфектната домашна среда със Galaxy Tab S7 и S7+. SmartThings в Daily Board позволява таблетът да служи като контролен панел за всичките ти IoT устройства, за да може да контролираш умния си дом от едно място. Функцията за споделяне на музика на Galaxy Tab S7 и S7+ лесно свърза твоята музика и плейлисти с умните устройства. А ако нямаш Wi-Fi, Auto Hotspot ти позволява да споделиш светкавичната си интернет връзка с други устройства, без забавяне.

Партньорството на Samsung с Microsoft дава възможност Galaxy Tab S7 и S7+ да работят с твоя Samsung PC. Всички твои Samsung Reminders са синхронизирани с приложенията To Do app и Outlook на Microsoft, а оптимизация за таблет на Microsoft Teams UI ти дава гъвкавост, когато работиш или се свързваш със семейство и приятели през множество устройства. “Second screen” пък ти позволява да ползваш Безжичния дисплей на Galaxy Tab S7 и S7+ като пад за рисуване или втори монитор за твоя Samsung PC, за да комбинираш възможностите на устройствата и да удвоиш пространството си за творчество, гледане на видео съдържание и работа, като същевременно можеш да използваш и S Pen.

Дизайн, който не остава незабелязан

Серията Tab S7, както и Galaxy Note20 ще се предлагат на избрани пазари, включително и България, от 21 август 2020 г в следните цветове и на съответните цени:

  • Galaxy Note20: Мистично бронзово, Мистично зелено, Мистично сиво на цена от 1,849 лв.
  • Galaxy Note20 Ultra: Мистично бронзово, Мистично черно – на цена 2,549 лв
  • Galaxy Tab S7 and S7+ : Мистично черно на цени съответно от 1,549 лв за Tab S7 и 2,149лв за Tab S7+

Предварителните поръчки за Galaxy Note20, Note20 Ultra и серията Tab S7 и S7+ стартират още от днес. Всички, които закупят Galaxy Note20 / Note20 Ultra или таблет Tab S7+ / Tab S7 в периода от 20:00 ч. на 05.08 до 23:59 ч. на 20.08.2020 г. от официален партньор на Samsung България и активират устройството в периода от 17.08.2020 до 30.08.2020 г. включително, могат да получат подарък. За повече информация, моля посетете този и този линк.