[PR] Honor Play стартира стратегическо партньорство с топ мобилните игри PUBG MOBILE и Asphalt 9: Legends

Honor, младежкият, модерен и иновативен смартфон бранд, сключи стратегически партньорства с водещите разработчици на игри PUBG Corp. и GAMELOFT. Honor обединява сили с PUBG MOBILE и Asphalt 9: Legends, за да направи революция в мобилната игрална индустрия. Тази революция стартира на 30 август с премиерата на Honor Play и с неговите безпрецедентни скорост и производителност, подобреното качество на графиката и удължен живот на батерията, както и вълнуващата серия от звездни игри.

ОЦЕЛЯВАНЕ В PUBG MOBILE С HONOR PLAY

Honor работи в тясно сътрудничество с PUBG MOBILE, една от най-добрите тактически турнирни игри в света, разработена от PUBG Corporation, за да сътвори невероятно преживяване за фенове на Honor в световен мащаб. Като бранд, ориентиран към създаване на иновациите в индустрията за смартфони, Honor се гордее с това, че PUBG MOBILE е официалният гейминг партньор на Honor Play. PUBG MOBILE тази година бе отличена като най-модерната игра за 2018 от SXSW Gaming Awards и на ден регистрира над 10 милиона активни потребители по цял свят (с изключение на Китай). Както PUBG MOBILE, така и Honor целят да събират младите и да им предоставят вълнуващи преживявания. Това партньорство в областта на игрите ще изведе на ново ниво игралното преживяване за почитателите на Honor, благодарение на наскоро представения Honor Play.

Тези две водещи марки в областта на технологиите и игрите установиха стабилно сътрудничество, за да приложат най-новата гейминг технология на Honor в PUBG MOBILE и да изпълняват гейминг кампании по света с Honor Play. За да може да предложи по-гладко игрово преживяване, Honor си партнира с PUBG MOBILE по персонализирането на графичната производителност при тази игра за Honor Play (включващ почти пълна кадрова честота от 39,46* и стабилно ниво на джитъра от 0,21%*). Още Honor устройства се очаква да си партнират с PUBG MOBILE в бъдеще.

ЗАВОЮВАЙ ПОБЕДА В ASPHALT 9: LEGENDS С HONOR PLAY

Honor работи с Asphalt 9: Legends, най-популярната автомобилна състезателна игра в света, създадена от Gameloft, за да изведе състезателното преживяване за геймърите на ново ниво с Honor Play. Сътрудничеството с Asphalt 9: Legends има голям потенциал и това не е първият път, когато Honor си партнира с Gameloft. При Honor 5X, Honor работи с Gameloft, за да стартира #Asphalt8HonorCup Challenge. За премиерата на Honor View 10, Honor и Gameloft заедно стартираха състезанието Modern Combat Versus Honor International Series Esports. И двата продукта и събития бяха невероятно успешни и ключови за решението на Honor да си партнира с Gameloft за трети път.

Honor Play цели да постави началото на нова ера при мобилните игри. Чрез специалната персонализация на игрите при него се постига почти пълна кадрова честота и гладко преживяване, дори и при интензивна игра, наситена с много графики. Histen 3D аудио технологията предлага ултра широко 3D звуково поле за геймърите. Този виртуален съраунд звук осигурява кинематографично изживяване от всички посоки, което позволява на геймърите да откриват врагове и стрелба в правилната посока с прецизност. Освен това в PUBG MOBILE функцията AI 4D Smart Shock на Honor Play е активирана за 30 различни сценария с вибрация и ще реагира според посоката, от която идват враговете или стрелбата, и дори ще почувствате обратен тласък при натискането на спусъка. Honor Play също така разполага с огромен 6.3-инчов FullView дисплей с изключителен екран в съотношение 19:5:9 и огромна 3.750mAh батерия, която поддържа най-малко 4.5 часа интензивна игра.

Honor работи с много други гейминг партньори, за да осигури за играчите по цял свят незабравими преживявания с Honor Play. Освен посочените по-горе игри, Honor предстои да приложи своята най-нова технология за игри и към други популярни мобилни игри.

Honor Play е в продажба в България от 1 септември 2018 г. на цена от 669 лв. в Технополис. На IFA 2018 Honor Play си спечели девет награди от най-реномираните технологични медии, включително наградата „Най-доброто на IFA 2018“ от Android Headlines, Digital Trends, Pocket-lint, T3, Ubergizmo, Gear Diary, Geek Spin, Talk Android и Technobuffalo. В допълнение, Honor Play също спечели повече от шест високи редакционни препоръки от топ технологични медии.