[PR] Honor Play в магазините на VIVACOM

Honor Play вече е достъпен за българските потребители и идва в празничен комплект със слушалки, спортна бутилка и ринг холдър. Новият модел ще се предлага единствено от VIVACOM сред операторите.

Honor Play се отличава с редица ключови предимства, които го правят идеалния избор за игри и забавления. Най-характерната му особеност е тexнoлoгиятa GРU Тurbо – иновация, която подобрява мощността на графичната обработка с 60%, а в същото време намалява консумацията на енергия с 30%. Прибавени са и допълнителни визуални ефекти за още по-голямо удоволствие. Тази технология допринася за максимално пълноценно игрово изживяване.

Корпусът е метален, а дисплеят поддържа Full HD+ резолюция, което го прави подходящ не само за игри, но и за мултимедийно съдържание. Високата скорост на работа се гарантира от флагшип процесора Kirin 970, който е допълнен от 4GB RAM и осигурява 4D гейминг на потребителите.

Виж още:  VIVACOM предлага нови смарт решения за бизнеса

Алгоритми с изкуствен интелект анализират в реално време видеото и звука, а след това с вибрация реагират на различните събития в игрите. Благодарение на тази технология се постига и високо качество на звука. Смартфонът разполага с изключително издръжлив и гладък игрови протектор за дисплея, което осигурява ново изживяване на любителите на игрите.

Моделът се предлага в черен цвят, в комплект със слушалки, спортна бутилка и ринг холдър на атрактивна цена от 569,98 лв. в брой или 25,98 лв. на месец в комбинация с тарифен план Smart L+.