[PR] Honor въвежда две големи актуализации за Honor 10 през август: GPU Turbo и автоматичен стабилизатор на изображението (AIS)

Honor, водещият смартфон бранд на Huawei, ще въведе две важни актуализации за флагмана Honor 10 на 3 август. Това са внедряването на GPU Turbo, революционната технология за ускоряване на графичната производителност, съчетана с подобрение на автоматичния стабилизатор на изображението (AIS), което ще сведе до минимум замъгляването при снимките и видеата и ще стабилизира процеса на заснемане.

GPU Turbo гарантира бързи скорости на изпълнение и разрешава общите проблеми, свързани с производителността, които затрудняват потребителското преживяване за мобилния геймър. Тази иновативна хардуерно-софтуерна интегрирана технология драстично повишава мощността на графичния процесор и увеличава средната честота на кадрите до възможно най-голяма степен. Наред с GPU Turbo, Honor 10 ще получи и актуализация на софтуера AIS, която ще минимизира замъгляването и ще компенсира трептенето на устройството при правене на снимки и видеа. В рамките на 0.2 секунди софтуерът установява дали устройството е управлявано ръчно с 98% точност и автоматично настройва фото експозицията и рамкирането, като използва функцията за разпознаване на сцена с AI (изкуствен интелект).

Gamebench FPS тестово представяне на Honor 10 по време на игра на PUBG (базирано на тестове в лабораториите на Honor).

Освен тези големи подобрения за Honor 10, Honor планира да започне ексклузивна програма за тестване на Honor от фенове чрез инициативата „Honor C.E.O.“. Тази програма за бета тестване ще бъде достъпна само за най-големите почитателите на Honor и онлайн инфлуенсъри със силно присъствие в социалните мрежи. Honor ще привлече технически-грамотни потребители, които специализират в четири области: разопаковане и първи впечатления, игри, ID дизайн и AI фотография и които с радост биха споделили своя опит с Honor.

Джордж Дзао, президент на Honor, каза: „Развълнувани сме да добавим GPU Turbo към екстрите на нашия флагман Honor 10 това лято, заедно с AIS. Това ще подобри силно не само преживяването за мобилните геймъри, но и AI камера на Honor 10.“