Как да инсталираме Photo Sphere на Android устройство

Във вторник беше представена най-новата версия на Android – Android 4.2 Jelly Bean. В нея са включени някои нови опции. Една от тях е Photo Sphere. Става въпрос за режим на камерата, който позволява на потребителите да правят 360-градусови снимки в стила на Google Street View. След това потребителите могат да споделят снимките чрез Google Maps и Google+. Най-хубавото е, че потребителите могат да се възползват от възможностите на Photo Sphere и без да купуват някое от последно представените Nexus устройства. Колегите от Android Central и XDA открили начин да сложат приложението на устройство с операционна система Andorid 4.0 или по-висока. За да могат да се използват пълните възможности на Photo Sphere, е необходимо да се използва root-нато Galaxy Nexus устройство с операционна система Android 4.1 или по-висока.

Трябва да отбележим, че не е необходимо премахването на оригиналното Camera приложение, могат едновременно да се ползват и двете приложения.

1. Свалете файла 4.2Camera.zip (Dropbox, Mirror)

2. Рестартирайте устройството в Recovery Mode, използвайки custom Android recovery по избор

3. Flash-нете 4.2Camera.zip файла, без да изтривате нищо

4. Рестартирайте устройството. Това е всичко.

Екипът на 359GSM.com, Ви предупреждава, че можете да повредите устройството си по време на тази процедура, както и да наруши гаранционните Ви условия. Екипът на 359GSM.com не носи отговорност за повредени смартфони! Правите това на Ваш собствен риск!

Източник