HTC M7 ще има четириядрен процесор на 1.7GHz и 4.7 инчов 1080p екран

    HTC се подготвят за пореден път за нов флагман на компанията. Естествено, става въпрос за Android устройство. Името му е M7 и наскоро писахме за него. Има нови подробности около модела. Тайванците се надяват то да обърне хода на историята в тяхна полза. Напомняме Ви, че последните няколко тримесечия не бяха от най-добрите за HTC.

    Също както One X, така и M7 се очаква да бъде представен на MWC. HTC M7 ще бъде сред първите устройства с 4.7 инчов Full HD 1080p екран, осигуряващ 468ppi (гъстота на пикселите), което е с около 40% повече от тази на iPhone 4S и iPhone 5 (не, че те са мерило в тази област напоследък, но пък си имат специално име за целта – Retina). На всичко отгоре, екранът ще е така нареченият SoLux и би трябвало да предложи подобрения пред предишното Super LCD2 поколение екрани, като увеличи ъглите на виждане, видимостта на открито и цветовете.

    HTC M7 ще бъде задвижен от второ поколение quad-core процесор на Qualcomm, клокнат на 1.7GHz на ядро, ще има 2GB RAM и 32GB вътрешна памет. Очаква се да е с LTE и операционна система Android Jelly Bean, разбира се и със Sense UI v5.

    HTC ще интегрират и Beats Audio в M7, както и стерео говорители за още по-добър звук. Според снимката, HTC M7 ще поддържа и следващото поколение WiFi – 802.11ac, което на теория би трябвало да достигне скорости до 3 пъти по-високи от тези на 802.11n.

    Източник