[PR] Huawei Mate 20 Lite с AI в магазините на VIVACOM

Huawei Mate 20 Lite, който впечатлява с модерен дизайн и усъвършенствани алгоритми с изкуствен интелект, вече е в магазините на VIVACOM.

Безрамковият 6.3‘‘ FHD дисплей, със съотношение 18:9 и заоблените му ъгли го правят същевременно елегантен и удобен за употреба.

Основната 20MP+2MP камера предлага високо качество на снимките по всяко време, а в допълнение с изкуствения интелект, може да различи над 20 обекта и така всяка снимка изглежда професионално. Предната камера също няма да разочарова феновете на селфитата. Тя е 24MP+2MP и също разполага с множество полезни функции и изкуствен интелект, за да се откроява всяко ново селфи, а организирането им е по-лесно от всякога.

Не пропускай:  САЩ одобряват мярка за намаляване на доставката на чипове към Huawei

Операционната система Android 8.1 гарантира навременни ъпдейти и бързина. Huawei Mate 20 Lite разполага и с 2.2 GHz 4-ядрен & 1.7 GHz 4-ядрен процесор, 3750 mAh батерия, 64 GB памет, сензор за лицево разпознаване, сензор за пръстови отпечатъци и слот за SD карта до 256 GB. При стартиране на продажбите, смартфонът ще се предлага в син цвят, а от понеделник (10.09.) може да бъде закупен и в класическо черно.

Huawei Mate 20 Lite е модерно предложение за всеки, а в комбинация с план Smart L+ от VIVACOM, е достъпен само за 27.98 на месец.